For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Révbe ér a Monstrum

A hajón játszódó horrorjáték néhány hónapnyi tesztelés után megkapja végleges kiadását.

2015.05.18. 13:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hamarosan újabb túlélőhorrorral gazdagodik a videojátékos társadalom, ugyanis megjelenik a Monstrum végleges verziója. A játék korai változata januárban érkezett meg a Steamre, ahol a játékosok kizárólag pozitívan vélekednek róla. A történet egy elhagyatott tankerhajón játszódik, amelyen három különböző szörny is garázdálkodik. Persze nem egyszerre, minden újrajátszásnál másik elől kell megmenekülnünk, ehhez pedig egészen más taktikára és eszközökre lesz szükségünk. Ráadásul a hajó belseje is minden újrajátszásnál véletlenszerűen megváltozik, így garantálva, hogy kétszer ugyanabban az élményben ne legyen részünk. Ha pedig mindez nem lenne elég, egyetlen fegyverünk egy világítórúd lesz, ha pedig elbukunk, kezdhetünk mindent a legelejéről.
„Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen jövő héten kiadjuk a Monstrum teljes verzióját. Fárasztó utazás volt a korai változat januári premierje óta, ezért is örülünk annyira, hogy végül révbe érünk. De hagyom is a rossz szóvicceket, viszont remek érzés látni, hogy ennyien játszanak a Monstrummal és élvezik, visszajelzéseikkel pedig még jobbá teszik azt. A világ minden tájáról érkező rajongók videóit és képeit nézegetve érezzük, hogy megérte az egész, és reméljük, hogy értékelni fogják az újdonságokat, amiket a végleges változatba szánunk.” – áradozott Jamie Cross, a játék rendezője.
A Monstrum két nap múlva, május 20-án jelenik meg kizárólag PC-re. ■

Monstrum
A legutóbbi Monstrum cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.