Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

Kickstarteren gyűjtenek a Shenmue harmadik részére

Hamarosan össze is gyűlik a kétmillió dollár. FRISSÍTÉS: Összegyűlt...

2015.06.16. 11:59 | szerző: Dino | kategória: E3 2015

1999-ben Sega Dreamcastra jelent meg Yu Suzuki legendássá vált nyílt világú akció-kalandjátéka, a Shenmue, amelyet két évvel később követett az Xboxra is megjelent folytatás. Ezt követően azonban nagy lett a csend, pedig még tervben volt egy harmadik epizód is a Sega konzoljára. A rajongók szeme pár órával ezelőtt, a Sony E3-as konferenciáján csillanhatott fel, amikor maga Yu Suzuki érkezett a színpadra, és miután kifejtette, hogy Kickstarteren indítana gyűjtést az új epizódhoz, ott helyben indította el a gyűjtés oldalát. A nem kicsi érdeklődést jelzi, hogy most, mintegy 8 órával később már majdnem össze is gyűjt a megcélzott 2 millió dollár (a hír megjelenésekor több mint 23 ezer támogatóval 1,9 millió fölött jár a Kickstarter kijelzője, és elvitték mind a négy maximális, 10 ezer dolláros csomagot), tehát tuti, hogy összejön a kívánt pénzösszeg a játékra. Persze a gyűjtés kiírásakor jó előre gondoskodtak arról, hogy ennek bekövetkezésekor se lankadjon az érdeklődés, így egészen 4 millió dollárig vannak "stretch goalok", mint például különböző nyelvű feliratok, vagy rövidfilmek az első két részből.
A játék természetesen onnan folytatódik, ahol a második rész abbamaradt. Ryo Hazuki apja gyilkosát kutatva Kínába jut, ahol találkozik Shenhuával, aki csatlakozik hozzá. Mint kiderül, egy, a lány szülőfalujából származó legenda már előre megjósolta találkozásukat. Ketten együtt indulnak új kalandokra, messze be az ellenséges területekre, a rejtélyek mélyére, egyre közelebb végzetükhöz. De vajon a tükrök rejtélye megoldódik-e? Hogy kapcsolódik mindehhez Ryo apja? Ryónak sikerül-e megtalálnia a Chi You Men kartellt és leszámolnia Lan Divel? Mindez várhatóan kiderül a PlayStation 4-re és PC-re megjelenő játékból.
FRISSÍTÉS: Fél 1 környékén, kb. 9 órával a kampány meghirdetését követően össze is gyűlt a 2 millió dollár. ■

Shenmue III
A legutóbbi Shenmue III cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2015.06.16. 20:03
Ez a játék amúgy mit tud, ami miatt ennyire zabálják?
Úgy tudtam korábbról, hogy valami bunyós, sandbox játék. Most is próbáltam gameplay videót keresni, de egyszerűen nem találtam semmi értelmeset, csak olyat, amiben pofáznak és mászkálnak.

KS-en meg "action-RPG"-ként van megjelölve.
ajánlott olvasnivaló