Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

Hitman DLC tervek

A Square Enix ingyenes csomagokkal kívánja a megjelenés után tovább bővíteni a játékot.

2015.06.20. 13:01 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

Már tavaly is lehetett hallani róla, hogy az IO Interactive az Absolution után is új Hitman játékon dolgozik, ezt pedig a héten megrendezett E3-on jelentették be hivatalosan is. A 47-es ügynök visszatéréséről egy hangulatos traileren kívül egyelőre túl sok részletet nem árultak el, ám a stúdió vezetője, Hannes Seifert egy interjúban máris a várható DLC-kről beszélt.
„Teljes értékű lesz a megjelenéskor, de nem lesz végleges. December 8-án csak elindulunk az úton, de amit ekkor kiadunk, egy nagy játék lesz. De 2016-ban új helyszínekkel, új küldetésekkel és mondjuk csak egy-két napig elérhető célpontokkal fogjuk tovább bővíteni. Ez olyasmi, amit csak egy élettel teli világban tehetsz meg.” – magyarázta Seifert, akit természetesen arról is megkérdeztek, hogy az alapjáték mit fog kínálni – „Még nem döntöttük el, hogy milyen tartalom mikor jelenjen meg, de azt megígérhetem, hogy a premierkor egy nagy játékot fogtok kapni. Több órányi játékidő vár rátok. Bejárhatjátok a világot a különböző helyszínek között. Párizsból indulunk, amit már láthattatok is, onnan elmehetünk Marrakesh-be, majd az olasz partokhoz, majd még tovább. Amit megígérhetek, hogy hétről hétre új tartalom készül majd a játékhoz. Minden héten lesz valamilyen különleges esemény, amire a játékosok azonnal csatlakozhatnak.”
A Hitman tehát a ma megszokottól merőben eltérő gazdasági modellel próbálja majd megvetni a lábát a videojátékos piacon, hiszen már az alapjáték is teljes értékű lesz, amit aztán folyamatosan újabb és újabb tartalommal fognak bővíteni. Már csak abban kell bíznunk, hogy a játékmenet és a hangulat is a helyén lesz és akkor a 47-es ügynök még sokáig nem marad munka nélkül.
A Hitman december 8-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Hitman (2016)
A legutóbbi Hitman (2016) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló