Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Divinity: Original Sin II Divinity: Original Sin II

Elindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampánya

Egy napon belül sikeres is lett a Larian gyűjtése.

2015.08.27. 09:40 | szerző: Dino | kategória: Játék

Mire oda jutottunk, hogy megírjuk a hírt, már el is érte a kitűzött célt a Larian kickstarteres kampánya, amellyel a Divinity: Original Sin 2-höz kezdtek kalapozásba (ahogy azt két héttel ezelőtt megígérték). 12 ezer rajongó pillanatok alatt összedobta a félmillió dollárt, úgyhogy a belga csapatnál elkezdhetnek gondolkodni a kibővített célokon is. Az alábbi köszönővideóból kiderül, hogy váratlanul érte őket ez a gyors siker, de várhatóan még ma közzé fogják tenni a nagyobb összegekhez tartozó extrák listáját. A hír mellé kaptunk pár screenshotot és egy rakás artworköt is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Elindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampánya
Elindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampányaElindult a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter kampánya
Divinity: Original Sin II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Divinity: Original Sin II

hozzászólások (22)

david139
david139 2015.08.27. 16:31
Egyébként kíváncsi lennék, hogy innen hányan kickstartereznek:-P
McCl@ne
McCl@ne 2015.08.27. 16:33
Én a Pillars-ba és Kingdome Come-ba toltam pénzt :)
ivanova36
ivanova36 2015.08.27. 17:24
Planetary Annihilation, és az Into the Stars-ba adtam zsetont, ha már ez a kérdés is felmerült.

LordMatteo: mégis megtette nem is kisebb név, mint Peter Molyneux. Senki sem erre számított, mégis meglépte. Kerek perec kijelentette hogy nem fog elkészülni a játék, úgy ahogy be lett harangozva.

Nem tudom hog yez a legjobb KS játék-e vagy sem, hiszen még nem próbáltam. A téma a KS kapcsán merült fel.
Raistlin666
Raistlin666 2015.08.27. 19:48
Részemről ment a pénz a két Shadowrun (Returns/Hong Kong) kampányba!
GustyX
GustyX 2015.08.27. 21:52
Engem azért szíven ütne pl. ha egy sikeres projekt után nem kapnám meg azt a bónuszt, amiért többet fizettem a teljes verziós játék áránál, lásd Woolfe esete.

Divinity esetében számomra csak annyi a furcsa, hogy egy ilyen összetett játéknak már készül a folytatása...

Shiness (sajnos keveset)
Umbra (bétát is)
Everspace, új Aquanox játék mindenképpen, Exoplanet meg csak egy jelképes összeg. Persze csak pár nappal a vége előtt, ha sikerült.
ajánlott olvasnivaló