Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

A Nordic Gameshez kerültek a Codename: Panzers jogai

A Nexus után újabb magyar IP-t vásárolt a svéd kiadó.

2015.09.24. 21:30 | szerző: Dino | kategória: Üzleti

Úgy tűnik, a Nordic Gamesnél valaki szemet vetett a magyar játékszériákra, ugyanis egy héttel ezelőtt írtunk arról, hogy a Nexus: The Jupiter Incident jogai hozzájuk kerültek, most pedig újabb közlemény érkezett a svéd kiadótól - pontosabban annak bécsi részlegétől -, miszerint megvásárolták a Codename: Panzers jogokat a NeocoreGamestől. Konkrétan a maradék jogokról van szó, köztük a Codename: Panzers - Phase I és Codename: Panzers - Phase II játékokkal, mivel a Codename: Panzers - Cold War jogokat már másfél évvel ezelőtt megszerezték a német MAKE Projects UG. cégtől. A Nordic Games osztrák irodája fogja megvizsgálni, mi legyen a sorozattal, hogyan folytathatnák például a sorozatot vagy hogyan bővíthetnék új tartalommal a játékokat.
Arról egyelőre nincs információnk, hogy mi lesz a sorsa az egy évvel ezelőtt bejelentett Codename: Panzers - Commandónak, de amint választ kapunk a NeocoreGames munkatársaitól, frissítjük hírünket.
FRISSÍTÉS: A Codename: Panzers - Commando jogait nem érinti a tranzakció, az továbbra is a NeocoreGamesnél maradt, a fejlesztést azonban többi projektjük miatt egyelőre pihentetik. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló