Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Egy év múlva jön a Cyberpunk 2077?

A legújabb pletykák szerint 2016 végén jöhet a CD Projekt RED sci-fi szerepjátéka.

2015.12.08. 14:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt RED legutóbb a The Game Awards 2015-ön az év játéka díjat is bezsebelő The Witcher 3: Wild Hunttal jelentkezett, amely a stúdió eddigi legnagyobb projektje. Ám, ahogy Geralt harmadik kalandja szép lassan a háttérbe szorul, úgy kerül egyre inkább előtérbe a stúdió 2012-ben bejelentett sci-fi RPG-je, a Cyberpuk 2077. A srácok már eddig sem győzték hangsúlyozni, hogy ez lesz történetük eddigi legnagyobb játéka. A napokban egy lengyel TV-műsorban adott interjút Adam Kicinski, a cég társalapítója, ahol ismét erről beszélt.
„Ez a projekt sokkal ambiciózusabb, mint azt eredetileg terveztük […] olyan játékot kell készítenünk, ami sokkal sikeresebb. Még hosszú út áll előttünk, mielőtt elérnénk a világ legnagyobb kereskedelmi sikerét.”
A célok tehát nagyok, ezek eléréséhez pedig sok időre van szükség. Nem is csoda hát, hogy 2012-es bejelentése óta csak általánosságokat hallhattunk a játékról, konkrétumokat pedig végképp nem árulnak el a készítők. A legújabb hírek szerint azonban ez jövőre megváltozhat, hiszen a német Gamereactor a CD Projekt RED-hez közel álló, meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a játék premierjét 2016 végére igyekeznek belőni a lengyelek. Ugyanezek a források arról is beszámolnak, hogy mind a Sony, mind a Microsoft szeretné legalább egy időre saját exkluzív játékává tenni, de a fejlesztés jelenleg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt folyik.
Természetesen ezeket a híreszteléseket hivatalos megerősítés hiányában érdemes fenntartásokkal kezelni, arról nem is beszélve, hogy a The Witcher 3 következő DLC-je sem jelent még meg. ■

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló