Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Európában is elérhető lett az Origin Access

Havi 4 euróért jelenleg 15 játékhoz kapunk hozzáférést.

2016.01.27. 10:09 | szerző: Dino | kategória: Játék

Két héttel ezelőtt indult el néhány országban PC-re az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása, az Origin Access. A cég egész hamar kiterjesztette egész kontinensünkre a hozzáférést, amely mostantól Európa minden országából elérhető lett. A kezdeti kínálat ugyanaz, mint az eddigi szakaszban volt, azaz az alábbi 15 játékhoz kap hozzáférést az, aki az Origin rendszerbe belépve kifizeti a havi 3,99 eurós díjat:

A lista természetesen bővülni fog, és emellett más extrák is várnak a tagokra. Így egyrészt az Originen 10% kedvezményben részesülnek az Access előfizetők, másrészt korlátozott ideig az elsők között próbálhatják ki az EA megjelenés előtt álló PC-s játékait. Így például február 4-étől játszhatnak az Unravel első két pályájával, legfeljebb 10 órán keresztül. Ha pedig ezt követően valaki a vásárlás mellett dönt, eredményeinek nem kell búcsút intenie, továbbviheti azokat a teljes játékba. ■

hozzászólások (3)

GustyX
GustyX 2016.01.27. 20:55
Ez hogy működik pontosan?
Kifizetem a havi 4 eurót és a fenti (jelenlegi) 15 játékot egy hónapig (illetve a tagságom fennállásáig) korlátozásmentesen használhatom, játszhatom, végigvihetem???
Aztán ha vége az előfizetésemnek, meg kell vennem, ha kell adott játék?

Ez nekem megérné.
GustyX
GustyX 2016.01.27. 22:18
EA kihagyja az E3-at.
Artemius '89
Artemius '89 2016.01.28. 01:49
Igen, GustyX, jól értelmezed :) Olyan, mintha egy videótéka tagságot vennél. Tényleg nagyon megéri, olyan rég szemezek már az Inquisitonnel, játszottam már vele, tudom mennyire jó, így végre tolhatom. Bár jobb lenne, ha örökbe az enyém lehetne, de havi 1200 Ft simán megéri :) Okosan csinálja az EA, ahelyett, hogy abban bízna, hogy sale-ek alatt a felhasználók töredéke bevásárol náluk, inkább létrehozták ezt és ezzel folyamatos a bevétel :) Mindenki jól jár!
ajánlott olvasnivaló