Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DOOM (2016)

Májusban jön az új DOOM

A vérben tocsogó új trailer a kampányba ad betekintést.

2016.02.04. 16:22 | szerző: Dino | kategória: Játék

2016. május 13. Valószínűleg sokan felírják naptárukba ezt a dátumot, hiszen ez lesz az a nap, amikor a játéktörténelem egyik alapdarabjának legújabb változata megjelenik. A DOOMról van szó, az egyik első FPS-ről, amiből idén újabb - sorszám és alcím - nélküli epizódot ad ki a Bethesda. A megjelenés dátumának bejelentésével együtt egy trailer is érkezett, amelyben a kampány módba kapunk betekintést. Ne nézd meg, ha zavar a sok-sok vér és leszakadó végtag ;-). Láncfűrész természetesen lesz a játékban. ■

DOOM (2016)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DOOM (2016)

hozzászólások (3)

GustyX
GustyX 2016.02.04. 20:42
Nem érdekel a játék, de azért belekukkantok a videókba.

Valóban brutál, ez inkább tűnik Doom-nak, mint a Doom 3. Utóbbit végig toltam, élveztem, hosszú volt, de csak akkor, ha itthon voltak a szüleim, 5 percenként mentés és 20 percenként egy kis megnyugtató Teletubby:D
Germinator
Germinator 2016.02.04. 20:57
Pont most vettem meg nemrég Humble Bundle Winter Sale-en a Doom 3-at, sosem játszottam vele (mea culpa), de tényleg elég para... és elnézve ezt az új videót, én is azt gondoltam pont, amit te, hogy ez sokkal jobban emlékeztet az eredeti Doomra. Bár ez nyilván szándékos, fordítva is: a Doom 3-at nem akarták pont olyanra, de most ez az új játék a Doom 3-ra is reagál azzal, hogy visszatér az eredeti rendszerhez: szörnyek egy rakáson, kicsit több szín, kurvára bejön! Ezt biztos megveszem/megrendelem minél előbb.
VodevilX
VodevilX 2016.02.04. 21:09
A Doom3 nagyon fasza, nagyon szeretem, és bizony most csalódtam, hogy ez rohadtul nem olyannak tűnik. De nem is Wolfenstein TNO.
Pedig gondolhattam volna, mivel januárban egy újság már írt róla, hogy retro jellegű lesz sok henteléssel, színes kulcs/kártya és secret area keresgéléssel.
kisebb lista...
Hiába írnak mellékelt sztoriról, nem tudom hogy ez így mennyire fog manapság működni.
ajánlott olvasnivaló