Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

A Tom Clancy’s The Division első éves terve

Mire számíthatunk a holnaputáni premier után?

2016.03.06. 14:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak két nap és megjelenik a Tom Clancy’s The Division, vagyis véget ér a várakozás, kiderül, hogy a Ubisoft legújabb játéka képes lesz-e megfelelni az előzetes elvárásoknak, be tudja-e váltani a sok hangzatos ígéretet. Vagy épp kipukkad egy újabb Ubisoft-lufi. Azért reméljük, az előbbi valósul meg.
Az viszont biztos, hogy a fejlesztők a megjelenés után sem fordulnak el a játéktól, hanem kiegészítők és frissítések formájában fogják azt tovább bővíteni. A zárt és a nyílt béta tapasztalatai alapján sok játékos jelezte, hogy jó lenne a játékba beépíteni egy kereskedői interfészt, amelyen a játékosok egymás közt seftelhetnek a talált tárgyakkal. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az első frissítésben (ez lesz az Incursions) az új raid küldetés mellett ezt is megkapjuk valamikor áprilisban. A második frissítés a Conflicts címet viseli és májusban várható. Ebben szintén új raid küldetést kapunk valahol a Columbus Circle környékén, valamint az ígéretek szerint új tartalom érkezik a Dark Zone-hoz is. Mindkét csomag ingyenes lesz, valamint a Ubisoft ígérete szerint napi és heti rendszerességgel érkeznek majd újabb küldetések és események.
Ahogy azt már januárban bejelentették, a játékhoz az első évben három fizetős kiegészítőt is terveznek. Az első, az Underground valamikor júniusban várható és a híres-hírhedt New York-i metróhálózatot fedezhetjük fel benne. Négyfős csapatban ereszkedhetünk majd alá, hogy mindenféle rosszarcúakkal vegyük fel a harcot odalent. A második kiegészítő a Survival lesz, megjelenésére szintén nyáron számíthatunk. Ebben egy különösen kemény környékre kell bemerészkednünk, ahol a cél a minél tovább való túlélés és az ellátmány összegyűjtése lesz. A harmadik kiegészítő a Last Stand címet viseli és év vége felé, télen fog megjelenni. Erről lehet a legkevesebbet tudni, a fejlesztők csak annyit árultak el, hogy minden korábbinál nagyobb veszélyre kell felkészülnie a játékosoknak. ■

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.