25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Újabb Warcraft: The Beginning trailer

Egy ork és egy ember találkozása.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A napokban új TV-s előzetest kapott a Warcraft: The Beginning (itthon Warcraft: A kezdetek), de ez nem jelenti azt, hogy ma ne kaphatott volna egy újabb trailert. Az alig egyperces videóban sok már korábban is látott jelenet szerepel, de akadnak újdonságok is. Arra mindenképpen jó, hogy picit közelebbről is szemügyre vegyük a látványvilágot, ami hol kimondottan ígéretes, hol egy picit mesterkéltnek tűnik.
A film május 26-án kerül itthon a mozikba, akkor elválik, hogy a remek vagy a borzasztó videojátékos filmek közé tartozik.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

szbszig
szbszig [33602]
Engem az zavar ebben az egészben, hogy az orkokat kezdettől fogva jónak akarják beállítani. Ez a legutóbbi trailer meg már végképp arra van kihegyezve, hogy Durotan békét akar kötni az emberekkel, csak van néhány csúnya, gonosz fajtársa, akik ezt megakadályozzák. Mintha Durotannak egyáltalán olyan marha nagy beleszólása lett volna a dolgokba. Tudtommal leginkább csak arra törekedett, hogy félrevonuljon a klánjával, és életben maradjanak. Az eredeti Warcraft úgy indult, hogy az orkok megjelentek, senki se tudta, honnan, vagy kicsodák, és lemészároltak mindenkit, aki az útjukban állt, az emberek alig bírták megállítani őket. Majd eltelt egy-két év, és akkor kaptak előzménysztorit ilyen retcon jelleggel, meg változtatták meg kicsit a megítélésüket. De ahhoz egyenesen a Warcraft III-ig, majdnem tíz évet kellett várni, hogy Thrall vezetésével effektíve jó fiúk, vagy legalábbis nem teljesen rossz fiúk lehessenek belőlük. Na, szóval ez a problémám. Lehet, hogy a film történései majd beilleszthetőek lesznek a meglévő lore-ba, nem mondanak ellent semminek sehol. De egyszerűen a koncepció nem tetszik, hogy a filmsorozat (mert gondolom, az lesz belőle) teljesen más felfogással, hangvétellel nyit, mint a játékok egykor.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)