Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DOOM (2016)

Jövő hétvégén bárki kipróbálhatja az új DOOMot

Április 15-én reggel indul a nyílt multiplayer bétateszt.

2016.04.06. 21:43 | szerző: Dino | kategória: Játék

Április 15-én reggel 6 órától bárki kipróbálhatja a májusban érkező új DOOMot, a Bethesda ugyanis bejelentette hogy aznap nyílt multiplayer béta kezdődik, amely egészen 18-án reggel 5:59-ig tart. Így három teljes napja lesz minden érdeklődőnek arra, hogy belevesse magát az eddigi videók alapján jó pörgős akciójátéknak ígérkező új epizódba, konkrétan a Team Deathmatch és Warpath játékmódokba, a Heatwave és Infernal pályákon.
Emellett azt is bejelentették, hogy a játék megjelenés után ingyenes és fizetős DLC-kkel is bővülni fog. Az előbbiek új játékmódokat, MI-fejlesztéseket és új pályamodulokat tartalmaznak majd, míg a három fizetős kiegészítőben 14,99 euróért ezeket kapjuk majd:

  • 3 új pálya
  • 1 új fegyver
  • 1 új játszható démon
  • 1 új felszerelés
  • 1 új páncél
  • Új színek és minták

Season pass vásárlására is lesz lehetőség, 39,99 eurós áron, ez mindhárom fizetős DLC-t tartalmazni fogja. A DOOM május 13-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

DOOM (2016)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DOOM (2016)

hozzászólások (3)

Madrac
Madrac 2016.04.06. 23:09
És újra itt ez a fantasztikus ötlet, daraboljuk szét a multiplayer community-t a fizetős pályákkal. Sok játéknak okozta már ez a halálát vagy legalább a kisebb sikerét. Az hogy a CoD megengedheti magának egy más kérdés.
Skorpio90
Skorpio90 2016.04.06. 23:20
Kipróbáltam a zárt bétát, egész kellemes, főleg, hogy a mai igényeket igyekszik kielégíteni a cicomázás terén (fegyver skinek, XP, challenge-ek). Viszont erre a multira már nincs igény szerintem, így csak amiatt kár lenne megvenni. 2-3 hónap, és már egy darab tele szerver nem lesz.
VodevilX
VodevilX 2016.04.06. 23:20
Nem is értem, hogy eleve mit akarnak ezzel a Doom multival... Nagyon ezt nyomják, de vajon honnan veszik, hogy erre van szükség, főleg mikor ott van az ingyenes UT4. Ugyanolyan halott lesz ez a játék 3 hónap alatt mint Titanfall, Evolve és társai... PC-n biztosan.
Őszintén szólva a béta után még a kampánytól is elment a kedvem... hacsak nem kap valami oknál fogva nagyon jó pontokat, akkor bizony jó lesz ez karácsonykor vagy jövőre akciósan...
ajánlott olvasnivaló