Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Mozgásban a Tom Clancy’s The Division Incursions frissítése

Ma érkezik az MMO első komolyabb bővítése.

2016.04.12. 06:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt a Ubisoft már korábban beharangozta, ma érkezik meg a Tom Clancy’s The Division 1.1-es frissítése, amely az Incursions címet kapta. Ebben új küldetés debütál, a Falcon Lost egy víztisztító állomáson játszódik és teljesítéséhez nem árt, ha társakat is toborzunk magunk mellé. Már csak azért is, mert mindkét nehézségi fokozaton csak a legkomolyabb felszereléssel és a legkeményebb ügynökök fogják túlélni. Cserébe rengeteg értékes holmit lehet majd összegyűjteni.
A másik fontos újítás az ügynökök közti kereskedelem megjelenése, amely már a béta változat óta ott szerepel a játékosok kívánságlistáján. Ezek mellett új felszerelések és néhány játékmeneti változtatás is várható a frissítéssel. Mindezekről a fejlesztők a minap egy új trailert is készítettek, amelyben szépen összegyűjtötték, hogy mi minden is fog változni mától.
Az Incursions csak az első a frissítések és DLC-k sorából, amely még idén várható, a következő a Conflits lesz májusban, majd nyáron érkezik az Underground, majd később a Survival és a Last Stand. ■

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (2)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2016.04.12. 07:13
Kb. dél fele már elérhető lesz.
Peace
Peace 2016.04.12. 07:37
Rohanok is haza!!!! Végre visszatér az élet! ;-)
ajánlott olvasnivaló