Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Indie stúdiónál készül a The Karters

A csapat feltámasztaná az 1999-es Crash Team Racinget.

2016.04.29. 20:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

1999-ben jelent meg a Naughty Dog autóversenyes játéka (igen, ilyet is csináltak), a Crash Team Racing, amely az akkoriban futó sikersorozatuk, a Crash Bandicoot tulajdonképpeni befejezésének is tekinthető.
A lengyel Cmoar Studio csapata imádta a Crash Team Racinget és úgy gondolták, megérdemli, hogy a mostani játékosgenerációval is megismertessék a hangulatát (a dologhoz hozzátartozik, hogy a Naughty Dog később PlayStation 3-ra, valamint PSP-re és Vitára is elkészítette az eredeti játékot). Ezért bejelentették, hogy első játékuk, a The Karters kifejezetten a CTR nyújtotta élményt szeretné visszahozni. A játékmenet és a látványvilág is a régi játékot fogja idézni. Gokartokkal versenyezhetünk, a futamok során pedig fegyvereket is használhatunk vetélytársaink ellen. Lesz aréna játékmód is, ahol kifejezetten a többiek likvidálása lesz a cél, de kapunk online és helyi többjátékos módot is.
A The Karters egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de a korai változata valamikor májusban vagy júniusban érkezhet meg. Ebben öt karakter kap helyet, akikkel négy pályán versenyezhetünk. A játék már a Steam felhasználóitól is zöld utat kapott. ■

előző
következő
Indie stúdiónál készül a The Karters
Indie stúdiónál készül a The KartersIndie stúdiónál készül a The KartersIndie stúdiónál készül a The KartersIndie stúdiónál készül a The Karters
The Karters
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Karters

hozzászólások (1)

szbszig
szbszig 2016.04.30. 16:57
A Crash Team Racinget nem ismerem, de még idősebbek számára ez olyasmi, mint a Super Mario Kart vagy a Wacky Wheels, nem?
ajánlott olvasnivaló