Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Mozifilm lesz a The Divisionből is

Jessica Chastain és Jake Gyllenhaal főszereplésével készül a film.

2016.08.02. 16:16 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Ubisoft Motion Picture egy újabb játékra alapozó mozifilmen dolgozik, mégpedig a The Divisionhöz kapcsolódóan. A Manhattan rendjének helyreállításáért folyó hajsza két főhősét Jessica Chastain és Jake Gyllenhaal fogják játszani, akik saját produkciós cégükön keresztül (Freckle Films és Nine Stories) a film készítésébe is belefolynak. A Ubisoft Motion Picture-nél a decemberben bemutatásra kerülő Assassin's Creed mozifilmen kívül négy másik játékhoz kapcsolódóan folyik még munka: a Splinter Cell, Ghost Recon, Watch Dogs és Rabbids szériákhoz is várható mozifilm. ■

Forrás: Fotó: UbiBlog

Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (8)

Gerő a nyerő
Gerő a nyerő 2016.08.05. 15:30
Far Cry széria úgy ahogy elmegy (az alap Far Cry és a Far Cry 3 jó volt tényleg), viszont cserébe tönkre tették a Settlers sorozatot (amiért kifejezetten meggyűlöltem őket), a Heroes sorozat is egyre inkább langymatag emellett. Az AC is egyre gyengébb a sorozat új részeivel. Miért köpködöm őket? Szerinten ezek után nem kérdés szerintem.

A film bukását azért remélem, mert így talán rájönnek hogy 10 órányi játékot és hozzá 2 ingyenes kieget 0 kreatív és jó tartalommal kiadni, teljes áron természetesen, pofátlanság és a játékipar megcsúfolása... Mondjuk az se a régi már, de mind1, ne térjünk el a témától. Remélem hogy a gatyájuk is rámegy a forgatásokra, ami végül nem hozza vissza majd a remélt hasznot és talán elkezdenek kicsit felébredni ezután és újra minőséget letenni az asztalra.
Ricsi1976
Ricsi1976 2016.08.05. 16:26
Igen, de ne feledjük el, hogy nem ők a hibásak, hanen azok akik ezeket az összecsapott bughalmazokat megveszik. Így már helyes az analógiád. Minek erőltessék meg magukat, ha így is megy a szekér és dől a lé. Számomra a CPR lengyel csapat tette le a mérdföldkövet. Az is tény, hogy 10 óra tartalommal levenni az embereket 10-18K-val platformfüggően nagy pofátlanság.
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.08.05. 16:34
Nem tudom mire céloztál ezzel a 10 órával, de a The Division fősztoriját olyan 35-36 óra kitolni, amire sok mai játék pl. nem képes. A CoD-ok szintideje a maximum 10 óra, és azok még annyi kreativitást sem mutatnak, mint a The Division. Amiben a fősztorin kívül is van még bőven tartalom. Az AC és a Far Cry játékokban is bőven több van mint 10 óra, még akkor is, ha valaki csak a fősztorira koncentrál. Azt pedig erősen kétlem, hogy egy 100-120 millás film (nem tudom mennyi lesz majd a költségvetés, csak tippeltem) úgy hazavágná őket. Annál kicsit nagyobb és régebbi csapat ők ennél. Plusz azt se gondolhatod komolyan, hogyha bukta lesz a film, akkor majd az Ubi változtat a dolgokon...ez a naivnál is naivabb felfogás.
Raistlin666
Raistlin666 2016.08.05. 19:11
Koncepcióban nálam egy olyan film ütött volna (ütne???) mint régen a Dead Space rajzfilmes előzménye! Ha a Division film az első hullámban érkezők történetét dobta volna be és a The End mellé egy "a többit a játékban megtudod" felirattal ér véget mondjuk a játék nyitójelenetével a helikopter lezuhanásig....persze erre soha nem lenne mersze egy UBI-nak...:-P
Gerő a nyerő
Gerő a nyerő 2016.08.06. 12:00
Naív valóban, mert tudom hogy nem lesz változás, hisz az egész ipar elkorcsosult már. Első pofonnak mindenesetre remek lenne.

Crea, 14 óra volt kitolnom a Division main sztoriját. Azon túl csak a sok cheater várt a DZ-ben, illetve kreativitás nélküli bármilyen fps pálya copy élj túl 15 wave-et egy teremben raid. Ezt én nem nevezném tartalomnak, pláne nem tizen pár ezer forintért. Nézzünk akkor egy Skyrim - Witcher 3 - Strellaris - Civ 5 - bármi játékot, ezeknek is meg volt sőt meg is van még az áruk, mégis van tartalom és senki nem sír, míg a Divisionnél köztudott mekkora volt a felháborodás a 0 end game content terén és hogy mit "hozott" a 2 free DLC.
ajánlott olvasnivaló