Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Logitech G Pro Gaming Mouse versenyzőknek tervezve

E-sportolók segítségével készült az új gamer egér.

2016.08.29. 13:37 | Dino | kategória: Kütyü

Profi e-sport versenyzők közreműködésével tervezte meg a Logitech legújabb egerét, a G Pro Gaming Mouse-ot, amely ennek megfelelően azokat célozza meg, akik akár versenyre is alkalmas egeret keresnek. A gyártó legpontosabb szenzorát építették bele, a PMW3366-ot, amely 200 és 12000 dpi között egyaránt nagyfokú pontosságot biztosít. A gombokat 20 millió kattintásra tervezték, fénrugós megoldással biztosítva a megfelelő tartást és lenyomási erősséget. Szintén a versenyekre járóknak lehet kényelmes funkció, hogy az egér memóriájában eltárolhatóak beállításaink, a dpi-től kezdve a gombkiosztáson át a megvilágításig, és ezeket meghajtóprogram telepítése nélkül is használhatjuk más gépen. A Logitech G Pro Gaming Mouse szeptember folyamán kerül a boltokba, 79,99 eurós áron. ■

előző
következő
Logitech G Pro Gaming Mouse versenyzőknek tervezve
Logitech G Pro Gaming Mouse versenyzőknek tervezveLogitech G Pro Gaming Mouse versenyzőknek tervezveLogitech G Pro Gaming Mouse versenyzőknek tervezve

hozzászólások (9)

LordMatteo
LordMatteo 2017.04.04. 22:40
Arra próbáltam visszautalni, hogy "nem néz ki gamernek" - hálisten a gamer periféria már rég nem a kinézetről szól.
gregmerch
gregmerch 2017.04.05. 09:19
Igen, ebben igazad van. Engem sem érdekel a sok "csilli-villi" LED, meg a szanaszét kapható és kedvedre formálható megvalósítás (kasztni). Álljon kézre, és legyen megbízható. Ennyi :-). (Na jó, a szoftvertámogatás, az anyaghasználat és a felépítés azért számít.)
RAI*DEN
RAI*DEN 2017.04.05. 09:57
Nem is értem, hogy egy egérnek, hogy lehet ilyen fájdalmasan egyszerű dizájnja, főleg, hogy azért a Logitechnél képesek voltak egy G502-es formatervet összehozni, ami amellett, hogy az én szememnek meseszép, használni is mondhatni élmény :)
gregmerch
gregmerch 2017.04.05. 10:09
A Logitech úgy hirdeti, hogy "e sport játékosok közreműködésével tervezték". Ehhez képest a tesztek szerint a görgő lenyomása 300 g erőkifejtést igényel, ami azért nem kevés. Egyébként a design tipikusan "ízlések és pofonok" kérdése. Nekem nagy a tenyerem, és tenyérrel szeretem mozgatni az egeret némi finom rásegítéssel az ujjaimmal a precíziós mozgásokhoz. Ez egy kisebb méretű rágcsáló, ami nekem nem a legoptimálisabb választás emiatt. Most cseréltem én is egeret (eddig Razer-t használtam), és én is a G502-es mellett döntöttem egy G403-mal megtámogatva.
LordMatteo
LordMatteo 2017.04.07. 09:12
Egy gamer periféria nem a külcsíntől lesz gamer, hanem a magas teherbírástól - ami nem egyenlő a hosszú élettartammal, egy átlag játékos kb. 10x. annyit kattint adott időszak alatt, mint egy kocaPC-s -, a hordozható memóriájáról, és a megbízható pontosságról (nincsenek be nem vett kattintások és társai). A külcsín csak egy sokadik dolog, ez miatt lekicsinyellni "hát ez úgy néz ki mint a száz éves golyós microsoft egerem, nem is gamer", kb. olyan mintha egy harckocsit a súlyadója miatt szarnak ítélnek.
ajánlott olvasnivaló