Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Divinity: Original Sin II Divinity: Original Sin II

Befutott a Divinity: Original Sin 2 korai változata

Tegnap óta elérhető a Steamen a sokak által várt szerepjáték.

2016.09.16. 16:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Larian Studios még augusztusban jelezte, hogy e hónap közepén megérkezik a Steamre a Divinity: Original Sin 2 korai változata. A csapat nem a levegőbe beszélt, tegnap óta valóban elérhető a szerepjáték első kipróbálható verziója. Már ez is bőséges tartalommal várja a kalandozni vágyókat:

  • A kampány teljes első fejezete, amely önmagában is 8-12 óra játékidőt ígér
  • négyfős online kooperatív mód
  • négy játszható faj: ember, tünde, törp, gyíkember
  • négy opcionális eredettörténet egyedi küldetésekkel
  • képességek és varázslatok nyolc iskolája
  • kompetitív aréna játékmód

A Divinity: Original Sin 2 már korai változatában is annyi tartalommal bír, amelyet több kisebb projekt teljes kiadásában, de a fejlesztők ígérete szerint a következő hónapokban folyamatosan fogják bővíteni és frissíteni a játékot. A korai változathoz a Steamen lehet hozzájutni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Befutott a Divinity: Original Sin 2 korai változata
Befutott a Divinity: Original Sin 2 korai változataBefutott a Divinity: Original Sin 2 korai változataBefutott a Divinity: Original Sin 2 korai változataBefutott a Divinity: Original Sin 2 korai változataBefutott a Divinity: Original Sin 2 korai változata
Divinity: Original Sin II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Divinity: Original Sin II

hozzászólások (4)

somesz83
somesz83 2016.09.17. 11:16
Biztos öregszem, de én az első részt sem bírtam tovább 3-4 óránál. A bugyuta párbeszédekkel átestek a ló túloldalára. A Divinity 2: Ego Draconis és társai esetében még vicces volt a félig-meddig fantasy paródia, de az Original Sin esetében már régen elvesztettem a türelmem a végtelen okoskodások után, már kedvem se volt szóba állni az NPCk-kel. Egyáltalán nem szórakoztató játék, hiába a klasszikus CRPG háttér.
gothmog
gothmog 2016.09.17. 14:54
Pedig kb. a legjobb, legötletesebb harcrendszerről maradtál le, amit valaha számítógépes szerepjátékba raktak. Plusz rengeteg tényleg igazán jó poén is akadt a játékban.
Szerintem az Original Sin gyengéje az átlagos történet és a nem túl kidolgozott NPC-k voltak.

Amúgy a Larian játékait mindig is jellemezte (már a Divine Divinity-től kezdve) a fantasy sztereotípiák hangsúlyozása és gúnyolása, a rengeteg kis szurkálódós easter egg és poén. Szerintem nagyon egyedivé és élvezetessé teszik ezek a játékaikat, de megértem, hogy nem jöhet be mindenkinek a stílus. Nincs is ezzel baj.

Én mindenesetre nagyon várom a játékot, és előtte kellene is egyet újráznom az első résszel, főleg, mert az Enhanced Editiont még nem próbáltam, csak a simát vittem végig anno.
somesz83
somesz83 2016.09.17. 20:45
Hidd el, egészen a Divinity 2-ig imádtam a Larian játékokat, az Original Sin viszont nem fogott meg egyáltalán sőt, kifejezetten idegesítő volt a sok se füle, se farka duma. Na meg tegyük hozzá, hogy Baldur's Gate, Arcanum, Fallout satöbbi játékok után már nem köt le ez a fajta játékmenet. Az, akkor, annyi évesen amennyi éppen voltam lenyűgözött, ma már nincs türelmem hozzá. A Dragon Age: Origins-be is belefogtam vagy ötször aztán 10-12 órák után ásítozva kattintottam az uninstallra, ahogy a Wasteland 2 esetében is.
Noggle
Noggle 2016.09.19. 15:17
Harcrendszere szerintem is az egyik legjobb, amit valaha körökre osztott RPG-ben láthattunk. Ezen kívül a karakterfejlesztés is elég jó, némi kiegyensúlyozatlansággal. Sajnos azonban a eredeti változatban idegrohamot kaptam a küldiktől. Sokszor kénytelen voltam utánanéznem neten, mert néha olyan nehéz volt megtalálni, hogy mit is kéne csinálni. Így is volt olyan a végén, amire csak több óra keresgélés után jöttem rá. Emiatt sajnos a poénoknak csak az első pár órában tudtam örülni.
Igazából nem csodálom azt, ha valaki szerint jó játék és valaki szerint nem. Nagyon függ attól, hogy az ember mit vár egy szerepjátéknak hirdetett alkotástól.
ajánlott olvasnivaló