25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A szomszéd után kémkedhetünk a Hello Neighborban

A lopakodós horrorjátékban az MI ellen kell leskelődnünk, de az tanulni fog a szokásainkból.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Unalmas nyári délutánokon ki ne tűnődött volna már el azon, hogy vajon a titokzatos szomszéd miféle borzalmakat rejteget a pincéjében? Ennek a kérdésnek kell utánajárnunk a frissen bejelentett Hello Neighbor című horrorjátékban. A cél tehát beosonni a szomszéd házába és ott kideríteni, minden titkát. Ezt a mesterséges intelligenciával szemben tehetjük meg, ám az minden próbálkozásunkból tanulni fog és alkalmazkodik. Ha korábban belógtunk egy nyitva felejtett hátsó ablakon, legközelebb tuti, hogy csapdát helyez oda. Ha pofátlanul a főbejáraton vonultunk be a házba, hamarosan kamerákkal fogja azt védeni és így tovább. De nem lesz elég bejutnunk a házába, ki is kell onnan menekülnünk. Csakhogy ő mindig jobban fogja ismerni a környezetét nálunk, ezért könnyedén elénk tud majd kerülni.
Kalandjainkat belső nézetből élhetjük át, a grafika pedig leginkább egy mesefilmre emlékeztet, mégis nem hiába reklámozzák alkotásukat horrrorként a készítők… A megjelenésre leghamarabb jövő nyáron számíthatunk, de a kiadó oldalán már regisztrálhatunk a zárt alfa tesztre.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Hello, Neighbor!
  • Hello, Neighbor!
  • Hello, Neighbor!
  • Hello, Neighbor!
  • Hello, Neighbor!
  • Hello, Neighbor!

Hello, Neighbor!

Platform:

Fejlesztő: Dynamic Pixels

Kiadó: tinyBuild

Megjelenés:
2017. december 8. PC
n/a: X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

szbszig
szbszig [33601]
Kicsit Maniac Mansion-hangulata van. :-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)