Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Elkészült az Uncharted-mozi forgatókönyve

Egyszer mégis elkészülhet Nathan filmes kalandja?

2017.01.08. 22:49 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Idejét sem tudom, mikor számolhattam be utoljára pozitív fejleményről az évek óta egy helyben toporgó Uncharted mozifilm kapcsán. A hányattatott sorsú projekt nem, hogy egy helyben toporgott, de a rajongók gyakran érezhették úgy, hogy egyenesen visszafelé haladnak a dolgok. Most mégis örömteli hírrel szolgálhatok, hiszen a Sony bejelentette, hogy elkészült a film forgatókönyve. Ez Joe Carnahan nevéhez fűződik, akit még tavaly nyáron kértek fel a munkára. Arra a munkára, amelybe már többeknek beletört a bicskája… vagy tolla… vagy billentyűzete. Olyanok adták fel harcot, mint Mark Boal, David O. Russell, Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer, David Guggenheim vagy épp Marianne és Cormac Wibberley. Szép kis lista.
Carnahan az Instagram-oldalán tette közzé az örömhírt a borítóról készül fotó kíséretében és mindössze annyit tett hozzá: „Az IGAZI munka csak most kezdődik.”
Ebben is igaza lehet, ugyanis a hírek szerint a forgatást minél előbb el is akarják kezdeni, így már a következő hetekben felvehetik az első jeleneteket Shawn Levy dirigálása mellett. Ennek fényében különösen izgalmas részlet, hogy továbbra sem tudni, ki is fogja a főhőst, Nathan Drake-et alakítani… ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló