Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Áprilisban jön a Vaják - Fecsketorony

Már a hatodik witcher-kötet jelenik meg magyarul.

2017.03.06. 17:30 | szerző: Dino | kategória: Kultúra

A 2015-ben megjelent Tűzkeresztség után idén április 22-én érkezik újabb magyar nyelvű kötet a Vaják szériába, ezúttal is a PlayIT gondozásában. A sorozat hatodik darabja a Vaják - Fecsketorony címet viseli, és tovább folytatódnak benne Geralt és Ciri kalandjai. Sapkowski újabb regényéről így ír a kiadó:
Mit ér az élet a Sors rendelte védelmező és tanító nélkül? Mit ér anélkül, aki mellett biztonságban érzi magát az ember... még saját magától is? És mit ér az élet társak nélkül? Mit kell tenni, ha hidegvérrel megölték mindüket? Hová kell menni, kihez kell fordulni?
Miközben Ciri, az elveszett Meglepetés Gyermek majdnem halálos sérüléseiből épül fel egy elhagyatott mocsárban élő vénember segítségével, ilyen kérdésekre kell választ találnia. Úgy hiszi, Geralt és Yennefer is halott, és egyedül kell megállnia a lábán.
Közben Geralt és Yennefer is a lányt keresi a maga módján, de hogy a Sors tartogat-e még nekik közös utat, azt csak a holnap tudhatja.
Andrzej Sapkowski magyarul megjelent hatodik kötete folytatja a megkezdett történetet a szokásos sötét ábrázolással, humorral, néhol tükröt tartva a mi világunknak – és ezúttal sem marad el sem az izgalmas akció, sem a lélekre ható dráma.

hozzászólások (2)

Sir Spike
Sir Spike 2017.03.06. 19:15
Fúúú, már alig várom! :o
Ricsi1976
Ricsi1976 2017.03.08. 19:47
Pont ma rendeltem meg a I-V kötetet. Most hogy lassan befejezem mind a 3 Witcher játékot, ideje a könyveket is elolvasni. III-V volt raktáron, de I-II nehezebb, arra kértem ajánlatot. Meg ugye várjuk az új részt is. Ezekkel teljes lesz a gyűjteményem.
ajánlott olvasnivaló