Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadow Tactics - Blades of the Shogun

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #12

GeryG újabb küldetésbe kezdett bele, ezúttal Kage-Sama táborában.

2017.03.07. 09:42 | GeryG | kategória: Játék

Az egész kis csapat megérkezett Kage-Sama táborához, amit egy kisebb sereg vett körül. Neki is álltunk szépen megtisztítani a terepet a katonáktól, de ez nehezebb feladatnak bizonyult, mint előzetesen hittük. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kulcsszavak: JátszóDome

Shadow Tactics - Blades of the Shogun
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow Tactics - Blades of the Shogun

hozzászólások (15)

Barthezz
Barthezz 2017.03.21. 20:07
Amúgy a főoldalra nem teszed ki? :D

Egyébként nyilván az játszik közre nálad, hogy nem egyben darálod a játékot, így kiesel a gyakorlatból a nagy Resident Evil-özés közben. :P Ez tényleg a legkönnyebb küldetés volt a 2. után, érdekes mód viszont volt olyan pálya, ahol te oldottad meg gyorsabban és én pöcsöltem el rajta többet. ;-)

A következő pálya elég kemény lesz és nem csak a nehézség miatt, szóval így készülj. :-)
szbszig
szbszig 2017.03.21. 21:51
Szeretnék eloszlatni egy félreértést: Ezt a dolgot, hogy a Kage-samás pálya nagyon könnyű, csak Barthezz erőltette, én nem állítottam ilyet. :-P Jó, nem sorolnám a legnehezebbek közé sem persze, de azért én is el tudtam szöszmötölni rajta jó pár óráig. Mondjuk én több achievementet is megcsináltam, elrejtettem minden hullát természetesen, meg hasonlók. ;-)

A következő pálya viszont tényleg nehéz lesz. Azaz csak az első fele, amíg nem sikerül kiszabadítani mindenkit, és nem áll össze újra a teljes csapat. Utána a második fele annak már valóban könnyű nagyon. ;-)
Barthezz
Barthezz 2017.03.21. 22:12
SPOILER
"teljes csapat" <--- :-(


A kaga samás pálya esetén mindenesetre fenntartom a véleményem, az előtte lévő Kanazawa City után számomra szabályos felüdülés volt és magam is meglepődtem, hogy 1 óra tiszta játékidővel teljesen ledaráltam a térképet.

SPOILER
Amúgy a történet szempontjából is utólag kiderült, miért is volt ilyen egyszerű dolgunk, hogy gyakorlatilag tálcán kínálták fel kage samát. Takumával ráadásul már a kezdéskor rögtön le lehet szedni, kipróbáltam. Persze, mivel el kell vinni a testét, így ezzel csak a riadót sikerül elérni, ezért nyilván ezt a megoldást mellőztem. De az látszik ebből is, hogy az élete abszolút nem számított Noborunak.
szbszig
szbszig 2017.03.21. 23:30
SPOILER
Direkt írtam így, hogy annál nagyobb meglepetés legyen neki. :-P
Barthezz
Barthezz 2017.03.22. 08:54
De kis rafkós vagy. :-P

Amúgy tegnap este sajnos bealudtam 10-kor, így még nem tudtam megnézni a friss videot. Lehet hétvége lesz belőle, de majd természetesen leírom az észrevételeimet, ha megvagyok vele. :-P
ajánlott olvasnivaló