Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overlord Overlord

Ingyen adja az Overlordot a Codemasters

10 éve jelent meg az RPG-vel és sötét humorral átitatott Dungeon Keeper.

2017.03.31. 13:34 | Dino | kategória: Játék

Közel 10 évvel ezelőtt jelent meg az Overlord, amelynek alapjai valahol a Dungeon Keepernél kereshetőek, azonban jól megfűszerezték TPS-nézettel, RPG-elemekkel és egy nagy adag sötét humorral. Főhősünk egy feltámasztott harcos, aki goblinszerű csatlósaival indul neki, hogy legyőzze ellenségeit. A játék alapvetően pozitív fogadtatásban részesült, így két évvel később folytatást is kapott, igaz, az Overlord II már egy fokkal kevésbé szerepelt jól.
A Codemasters most úgy gondolta, ideje mindenkinek megismernie a játékot, így a online áruházában teljesen ingyen adja jelenleg az Overlordot - csak egy regisztrációra van szükség. 10 évvel ezelőtti ismertetőnket pedig itt olvashatjátok, Playbahnosh ezt írta akkor róla:
Hihetetlenül összetett, mégis pofonegyszerű játékmenet, rengeteg lehetőség, kiváló történet, hosszú játékidő, többszöri újrajátszhatóság, változatosság, frankó irányítás, zene, magával ragadó hangulat és főleg a folyamatosan ömlő, sötét humor. Komolyan mondom, ha nagyon keresnék, biztos találnék több kivetnivalót a játékban, de őszintén szólva a pozitívumai messze elnyomják a rossz dolgokat. Aki anno szerette a Dungeon Keepert, annak kötelező darab, aki pedig nem, annak is nagyon ajánlom, mert tényleg frankó kis játék.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Overlord
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overlord

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló