Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Pinball FX3

Flipperasztalt kap E.T., A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógia

A Pinball FX3-mal együtt jön a Universal Classics Pinball.

2017.08.08. 16:02 | Dino | kategória: Játékhírek

Ebben a hónapban érkezik a Zen Studios legújabb flipperplatformja, a Pinball FX3, amelynek megjelenésével párhuzamosan egy három vadonatúj flipperasztalt tartalmazó pakk is elérhetővé válik. Ez pedig nem más lesz, mint a Universal Classics Pinball, amely három legendás mozifilmhez kapcsolódó pályákat tartalmaz Az E.T. - a földönkívüli, A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógia helyszínei, szereplői és eseményei elevenednek meg az új asztalokon, így például szerepet kap Elliot biciklije és a legendás DeLorean időgép is.

A Pinball FX3 és a Universal Classics Pinball csomag PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re lesz elérhető (Steamen és a Windows 10 áruházában), az új pályák pedig egyesével megvásárolhatóak lesznek iOS-re az App Store-ban és Androidra a Google Play áruházban.
Az új asztalokból elsőként az E.T. The Extra-Terrestial kapott bemutató videót. ■

előző
következő
Flipperasztalt kap E.T., A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógia
Flipperasztalt kap E.T., A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógiaFlipperasztalt kap E.T., A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógiaFlipperasztalt kap E.T., A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógiaFlipperasztalt kap E.T., A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógiaFlipperasztalt kap E.T., A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógiaFlipperasztalt kap E.T., A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógiaFlipperasztalt kap E.T., A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógiaFlipperasztalt kap E.T., A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógia
Pinball FX3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pinball FX3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló