Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Pinball FX3

Megvan a Pinball FX3 megjelenési dátuma

Szeptember végén érkezik a Universal Classics Pinball három asztala is.

2017.09.07. 10:11 | Dino | kategória: Játékhírek

Már a végső polírozást végzi a Zen Studios flipperjátékának legújabb verzióján, a Pinball FX3-on, így hamarosan bárki letöltheti azt. Az előző részhez hasonlóan ugyanis az újabb verzió is ingyenes lesz, egy asztal (Sorcerer's Lair) is jár hozzá, ráadásul a korábbi epizódokhoz megvásárolt pályák nagy része is importálható lesz. A közösségi játékéményt kiemelten kezelő (erről szól az alábbi friss trailer is) Pinball FX3 felturbózott engine-jéhez igazítják az eddigi asztalokat is, így azoknál is kapunk dinamikus fényeket, árnyékokat, és a fizikai részt is továbbfejlesztették.
És végre megvan a pontos megjelenési dátum is: szeptember 26-ától lesz elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Pinball FX3.

Az új rész megjelenésével együtt válik elérhetővé a legújabb asztalcsomag, a Universal Classics Pinball. Ebben három flipperasztalt találunk, egy-egy klasszikus mozifilmhez kapcsolódóan. Az E.T. - a földönkívüli, A cápa és a Vissza a jövőbe-trilógia kapnak egy-egy pályát, amelyek a Pinball FX3 mellett az iOS, Android és Mac rendszerekre elérhető Zen Pinballhoz is megvásárolhatóak lesznek. ■

Pinball FX3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pinball FX3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló