Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

L.A. Noire

Négy újabb platformra jön az L.A. Noire

Az új konzolok mellett egy VR-verzió is lesz, HTC View-hoz.

2017.09.07. 16:02 | szerző: Dino | kategória: Játék

Nagy sikere volt a Team Bondi L.A. Noire-jának, amely 2011 tavaszán először PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, majd év végére érkezett meg a PC-s változat. Idén nyáron aztán jött a pletyka, hogy a Rockstar Games újra kiadja a játékot, az aktuális platformokra frissítve. Nos, kiderült, hogy a korábbi híresztelés nem volt alaptalan, november 14-én ugyanis négy új változatban lesz elérhető az L.A. Noire:

  • PlayStation 4-re és Xbox One-ra - A látványosabbá tett játék az alapgépeken 1080p-ben fog futni, míg PS4 Prón és Xbox One X-en 4K-ban lehet majd játszani. Az alapjáték mellett az összes DLC-t is belepakolják.
  • Nintendo Switchre - A JoyCon vezérlőhöz készül egy külön irányítási mód, amely a giroszkópot is kihasználja, és gesztusokkal történő vezérlést tesz lehetővé, no meg a HD rumble funkciót is alkalmazza. Természetesen ebben is benne lesznek a kiegészítő tartalmak.
  • L.A. Noire: The VR Case Files címmel pedig HTC Vive-ra jelenik meg a VR-verzió, amelyben az eredeti játék eseteiből hetet nyomozhatunk ki.

L.A. Noire
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
L.A. Noire

hozzászólások (1)

Raistlin666
Raistlin666 2017.09.09. 17:36
Valahol ciki ez a sok újra kiadott cucc manapság, de nálam azért van 1-2 telitalálat.
Az L.A. Noire az egyik nagy elmaradásom már nagyon rég óta. Ezzel most pótolhatom az egyetlen (nálam) elérhető platformon!
ÉS akkor csak idén még volt/lesz: Crash Bandiccot (agyfaszt kaptam miatta megint, de ezért megérte várni akkor is), Rogue Trooper (a képregények miatt szeretem), Outcast (életem top 3 játékában benne örökre)...
ajánlott olvasnivaló