Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars Battlefront II (2017)

Traileren a Star Wars Battlefront II egyszemélyes kampánya

Látványos előzetest kapott a novemberben megjelenő akciójáték.

2017.10.19. 16:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Iden Versio éjfekete sisakját nyomhatjuk majd a fejünkbe hamarosan, ha megjelenik a Star Wars Battlefront II. Az előző résszel ellentétben ugyanis ezúttal egy teljes értékű egyszemélyes kampányt is kapni fogunk benne, amelynek az említett hölgy a főhőse. Őt láthatjuk a ma érkezett vadonatúj előzetesben is. Hol börtönből szökik meg, hol űrhajóba pattan, máskor sűrű erdőben vezeti egységét az ellenség felé.

A Star Wars Battlefront II november 14-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Természetesen az egyszemélyes kampány mellől nem marad el a mutliplayer rész sem, amelynek nyílt bétáját mi is kipróbáltunk nemrég. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Star Wars Battlefront II (2017)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars Battlefront II (2017)

hozzászólások (12)

Sucee
Sucee 2017.10.20. 16:30
Ja, mert Gazdag Balfaszjános majd biztos nagyon megkeseríti a játékomat, amiért kidobott még pár ezer forintot, és most 10%-kal gyorsabban tud még egy gránátot dobni. :D Fel se fog tűnni.
Az tény és vitathatatlan, hogy a teljes árú játékon belüli mikrotranzakció undorító és elítélendő, de hogy az én játékomat semmiben nem fogja ez befolyásolni, az is biztos.

Also, ez egy béta rendszer volt, bétának meg épp az a lényege, hogy legyen visszajelzés a fejlesztők irányába, ennyire túldramatizált reakció után meg muszáj lesz valamennyire visszaszorítaniuk a pénzéhséget, és "barátibb" rendszert kialakítani.
davkar9
davkar9 2017.10.20. 18:28
Azért itt elég tisztességes %-okról van szó és nem holmi gránátdobálás, hanem annál azért komolyabbak, pl tűzgyorsaság, hp on kill és hasonlók, nem emlékszem már mindre. Ráadásul - és ezt nem is tudtam, először valami bugra fogtam, hogy nem haladok lvl10 után - a lootboxokkal történik az adott class szintlépése is, több kártya -> nagyobb lvl. És amikor már mind a 3 slotban (mert ehhez ugye szintlépés kell) ott figyel majd a platinum kategóriás 50+% akkor igenis meg fogod érezni a különbséget. Lehet itt reménykedni a béta visszajelzésekben, de ez a fejlődési rendszer már az alapjaitól így lett felépítve, nem igazán fognak ezen változtatni.

Arról nem is beszélve, hogy nem ez az egyetlen játék mostanság. Shadow of War ugyanezt a módszert alkalmazza, de az ugye még undorítóbb, lévén, hogy single játék. Extra poén, hogy a játék endgame részéig annyira nem is lehet majd észrevenni, ha pedig már belerak az ember tizenx órát és eléri a kötelező akadályt, akkor vagy újabb közel ennyiszer órát fog farmolni a kipucolt területeken vagy a bankkártya után nyúl.:-/

És persze lehet itt legyintgetni, hogy az én játékomat nem befolyásolja. Pedig de fogja, csak épp a következőt, vagy az azutánit. Activision már előre készül, olyan okos lesz a matchmakingjük, hogy fizetős játékosokat a nem fizetősök elleni csaptokba osztja, szopatva "ösztönözve" ezzel, hogy ők is költsenek. És ha beválik - mert beválik ó, bejelentéskor már jön a perorder az új codra - mások is átveszik. Jelezni csak egyféleképpen lehet, a pénztárcával, de sajnos még mindig sokan nem veszik észre, hogy miért is nem fasza ez az irány...

Persze lehet csak én látom rosszul a dolgokat, de szerintem rohadtul nincs helye ilyen mobilmódszereknek a nagy játékokban, főleg nem mikor alapból elkérnek 60€-t (80 és följebb epeenlogós preorder bónusz kiadásokról nem is beszélve). Persze, lehet kísérletezni modellekkel, de tudod mikor lesz az 'éves novemberi nagysúter 2' alapból f2p+mikrotranzakció, (mert ha egyáltalán, akkor csakis így lehetne létjogosultsága).
Sucee
Sucee 2017.10.20. 18:44
Bizonyos fejlesztések a szintedhez/valami teljesítményhez kötöttek lesznek, elvileg nem fogod tudni megvenni a platinákat lvl1-en.
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin 2017.10.20. 20:06
Előrendeltem az AC: O-t, de ott is lesznek ilyen lootboxok. Nagyon remélem, hogy nem lesznek túltolva, mert én egy deka fillért/eurocentet nem fizetek ezekért. Szerk.: itt az ígérgetik, hogy játékbeli péz' lesz csak, reméljük így is lesz.

Nem elég, hogy a Witcher szérián és remélhetőleg a Horizon Zero Dawn-on kívül a legtöbb kiadó kiegészítőnek nem nevezhető "DLC"-kért kér atomsok pénz, ezeknek az eszközöknek alapból elérhetőek kéne lenniük. Sőt, egyes DLC-nek már alapból az alapjátékban benne kéne lenniük (lásd BF1 franciák, oroszok).

http://hu.ign.com/assassins-creed-origins/29578/news/lesznek-az-assassins-creed-origins-vilagaban-is-fizetos-lada

Bár nem fogom megvenni, sem letölteni, remélem nem az lesz a nagy csavar, hogy a birodalmi tiszt átáll a lázadókhoz. Az ultragagyi lenne, ha csak az eddigi identitása kérdőjeleződne meg, illetve a birodalomba vetett hite árnyalódna, azt még okénak találnám.
Peace
Peace 2017.10.21. 17:55
"Star Wars Battlefront II single player campaign is about 5 – 7 hours"
ajánlott olvasnivaló