Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Football Manager 2018

További Football Manager 2018 infók és videók

A napokban érkezett újabb bemutatók kitérnek a taktikára, a sporttudományok alkalmazására és a mérkőzésnapi eseményekre is.

2017.10.20. 19:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sega és az SI Games valóban megnyitotta az információcsapokat a Football Manager 2018 kapcsán. A bejelentés után sokáig semmit sem lehetett tudni az idei kiadásról, ám az elmúlt egy hétben nagyjából kétnaponta érkeznek az újabb és újabb videók. Ezek mindegyike a játékmenet egy bizonyos részével foglalkozik, és úgy mutatja be őket, hogy közben az újdonságokra koncentrál. Az első videón a csapaton belül dinamikusan változó hangulatot ismerhettük meg, a másodikon pedig a megfigyelő rendszert.

A harmadik video már az egyik legfontosabb részre, a taktikai menüre tér ki. Hallhatunk benne a csapat-felállásról, az egyes játékosok szerepköreiről, a támadó- és védekező-taktikáról. Megtervezhetjük a rögzített helyzeteket, a mérkőzések előtt csapatmegbeszélést vezényelhetünk. A játék emellett a korábbi mérkőzéseinket elemezve listázza ki a saját gyengeségeinket és erősségeinket.

A negyedik video a manapság elég fancy sporttudományokkal foglalkozik. Ez tulajdonképpen a csapat egészségügyi és erőnléti állapotát takarja, amelyről idén sokkal részletesebb képet kaphatunk. Ezen a területen is több új elemmel gazdagodik a repertoár, az orvosi stábunk is új tulajdonsággal bővülnek. Külön foglalkozhatunk a sérült játékosok rehabilitációjával, és figyelemmel kísérhetjük az edzéseken történteket és az ottani erőnléti változásokat.

A Fantasy Draft a sorozat többjátékos módját takarja, amely idén is visszatér. Újdonságként idén már több szezont is lejátszhatunk ebben a játékmódban.

Legutóbb az egyik legérdekesebb video érkezett meg, amely már magukkal a mérkőzésekkel foglalkozik. Láthatjuk, a mérkőzés napjának teendőit, a csapatösszeállítás utolsó simításait, az új taktikai lehetőségeket – és persze magát a mérkőzést is. A 3d-s motor a jelek szerint idén sem újul meg jelentősen (bár ezt minden évben beígérik…). Igaz, ez nem is a legfontosabb részlete a játéknak, hiszen továbbra is van lehetőség a klasszikus 2d-s felülnézetet választani helyette.

A Football Manager 2018 november 10-én fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

Football Manager 2018
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Football Manager 2018

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló