Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Megérkezett az Xbox One X

Megérkezett az Xbox One X

Hazánkban is kapható a Microsoft legújabb konzolja.

2017.11.07. 10:09 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Microsoft

35 országban - köztük hazánkban is - kezdték el árusítani a mai napon a Microsoft új konzolját, a minden eddiginél nagyobb teljesítményt kínáló Xbox One X-et. Az új gép 4K-s játékélményt ígér, 60 fps-es képfrissítés mellett, amelyhez egy nyolcmagos, 2,3 GHz-en futó, egyedi AMD processzor, valamint egy 12 GB GDDR5 memóriával felszerelt, 6 teraflop számítási teljesítményű, Radeon alapú, 1172 MHz-es, 40 számítási egységet tartalmazó GPU biztosítja a hardveres hátteret. A gyártó mérései szerint az eddigi Xbox One-hoz képest 40%-kal nőtt meg a teljesítmény. Háttértárnak 1 TB-os merevlemezt találunk az új masinában, amely összesen 3,8 kg tömegű.

A megjelenés napján több 50 olyan játék érhető el, amely már kihasználja az új konzol képességeit, de ez a szám az első hét során 70 fölé fog nőni. Olyan játékokat játszhatunk már most 4K-ban, mint a Forza Motorsport 7, a Super Lucky's Tale, az Assassin's Creed Origins, a Middle-earth: Shadow of War vagy a FIFA 18. De természetesen a teljes, több mint 1300 darabos Xbox One játékkönyvtár futtatható Xbox One X-en is.

A Microsoft sokat vár az új konzoljától, közleményük szerint rekord mennyiségű előrendelés érkezett az Xbox One X-re (számokat sajnos egyelőre nem árultak el), és további nagy keresletre számít a karácsonyi időszakban is.
(A fenti fotón a Microsoft fő New York-i üzletének első X1X-vásárlója látható.)

Fotó: Mark Von Holden/Invision - Microsoft/AP Images.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló