Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Session

Próbáld ki a Session demóját!

A Skate szellemi örököse hamarosan a Kickstarteren is megjelenik, hogy a rajongók támogathassák a projektet.

2017.11.13. 20:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A kanadai Crea-Ture csapata dolgozik új játékán, amely a Session címet kapta és nem titkoltan az egykor szép sikert elért Skate szellemi örökösének szánják. Volt idő, amikor a virtuális gördeszkázást csakis a Tony Hawk’s Pro Skater sorozattal lehetett összekötni, ám ezek az idők már elmúltak. Olyan játékok kezdték feldolgozni a témát, mint az OlliOlli vagy épp a már említett Skate.

A Session is inkább utóbbi vonalát szeretné követni, vagyis nem lesznek benne soha véget nem érő kombókígyók, nem lehet majd házakat átugratni és hasonló (egyébként roppant szórakoztató) őrültségeket művelni. Az Unreal Engine 4 által hajtott játékban az egész világ szabadon bejárhat lesz, és közben rengeteg látványos trükköt megtanulhatunk.

A játék a tervek szerint november 21-én érkezik meg a Kickstarterre, hogy az érdeklődő játékosok támogathassák a fejlesztőket. Erről egyelőre többet nem lehet tudni, de akit tényleg érdekel a téma, annak van egy jó hírünk. A stúdió oldaláról már le lehet tölteni a játék demóját, így ízelítőt kaphatnak abból, mire is költenék a pénzüket a gyűjtés során. Bár a demo csak PC-re érhető el, a készítők tervei között természetesen konzolos változat is szerepel.

Ennek talán több sikere lesz, mint a Bossa Studios napokban lefújt Decksplash játékának... ■

Session
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Session

hozzászólások (3)

Dilizs
Dilizs 2017.11.13. 23:19
Kipróbálnám, de nem eszi meg a kontrolleremet. Egy noname canyon konroller, ami FIFA és PES alatt is jól működik. Billentyűzetre sem reagál. Valakinek ötlete?
GeryG
GeryG 2017.11.13. 23:27
Jó neked, nekem már a .rar is hibás, akárhányszor töltöttem is le (ami nem volt könnyű, mert a google-oldalt véletlenül kipipáltam, utána már csak a chrome letöltés-előzményeiből tudtam újra leszedni a fájlt, de hiába)...
Dilizs
Dilizs 2017.11.13. 23:43
Nekem letöltődött hiba nélkül, winrar-ral sikerült kicsomagolni.
ajánlott olvasnivaló