Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

TV-s sorozatként is próbát tesz a Hitman

TV-s sorozatként is próbát tesz a Hitman

A 47-es ügynök a mozikban csúfosan leszerepelt, de talán a TV-ben nagyobb sikere lehet.

2017.11.14. 17:11 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

A Hitman széria immár közel két évtizedes múltra tekint vissza, hiszen először 2000-ben ölthettük magunkra a 47-es ügynök jellegzetes fekete öltönyét és piros nyakkendőjét. Az elmúlt tizenhét évben hat teljes értékű epizódot és néhány mellékágat ért meg a sorozat, de nem szabad szó nélkül elmenni a két mozis próbálkozás mellett sem. Illetve jobb lenne szó nélkül hagyni őket, ugyanis mindkettő borzasztó volt, de legalábbis nem méltó a 47-es ügynökhöz.

Az IO Interactive a napokban jelentette be – egyelőre nem teljesen hivatalosan –, hogy már dolgoznak a következő játékon. De nem ez az egyetlen újdonság a sorozat háza táján, ugyanis kiderült, hogy TV-s sorozatként is feldolgozzák. Ennek elkészítését a Fox 21 és a Hulu közösen vállalta el, a pilot epizód előkészületei már zajlanak is. Ennek forgatókönyvét az a Derek Kolstad írja, akinek a John Wick két felvonását is papírra vetette. A készítők véleménye szerint az jelentheti majd a különbséget a sorozat és a mozis próbálkozások között, hogy utóbbival ellentétben ők belecsempésznék a játékokra is jellemző sötét humort az epizódokba.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a pilot mikorra készülhet el, ahogy azt sem tudni egyelőre, hogy ki ül majd a rendezői székbe és ki alakítja majd a tar ügynököt. ■

hozzászólások (2)

Noggle
Noggle 2017.11.15. 16:34
Igen, egy jó kis 16+ sorozat, ahol minden részben jól kinyírja az éppen kinézett áldozatot.
Yaho0
Yaho0 2017.11.15. 17:20
Úgy tudnám elképzelni, mint a Person of Interest-et, csak pont fordítva; itt ugyanis nem megmenteni, hanem likvidálni kell a célpontot. Akár lehetne benne potenciál, ha nem olyan ultragagyi lenne, mint a film.
ajánlott olvasnivaló