Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallen Legion+

Fallen Legion+ januárban PC-re

Az új év elején érkező csomag a PS4-re és Vitára már megjelent Fallen Legion: Sins of an Empire és Fallen Legion: Flames of Rebellion játékokat tartalmazza.

2017.12.04. 11:39 | GeryG | kategória: Játék

A mókás nevű YummyYummyTummy stúdió idén nyáron mutatta be a Fallen Legion: Sins of an Empire és a Fallen Legion: Flames of Rebellion című játékait, amelyek PlayStation 4-re és PlayStation Vitára jelentek meg ugyanazon a napon. A stúdió ma bejelentette, hogy a két játék egy csomagban fog megjelenni jövő év elején PC-re is Fallen Legion+ címmel.

A két játék valójában ugyannak a brutális háborúnak a két oldalát meséli el hol az egyik, hol a másik fél szemszögéből. Az egyik játékban Cecille hercegnőt irányíthatjuk, aki azért harcol, hogy visszaállítsa a birodalom egykori fényét és pompáját. A másikban pedig Legatus Laendur bőrébe bújhatunk, hogy visszakaparintsuk mindazt, amit a birodalom elvett tőlünk. A 2d-s látványvilág elég jellegzetes, a klasszikus jRPG-ket idézi, míg a harcok körökre osztva zajlanak más katonák, néha szörnyek, máskor pedig sárkányok ellen. A csaták során egyszerre akár négy harcost is irányíthatunk, akikkel látványos kombókat aktivizálhatunk.

A Fallen Legion+ a tervek szerint január 5-én fog megjelenni kizárólag PC-re, a bejelentés mellé egy új előzetes is érkezett. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Fallen Legion+ januárban PC-re
Fallen Legion+ januárban PC-reFallen Legion+ januárban PC-reFallen Legion+ januárban PC-reFallen Legion+ januárban PC-reFallen Legion+ januárban PC-reFallen Legion+ januárban PC-reFallen Legion+ januárban PC-reFallen Legion+ januárban PC-reFallen Legion+ januárban PC-reFallen Legion+ januárban PC-re
Fallen Legion+
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallen Legion+

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló