Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

RGB-s világítást kap a HyperX egere és billentyűzete is

RGB-s világítást kap a HyperX egere és billentyűzete is

Jön a HyperX Alloy Elite RGB és a Pulsefire Surge.

2018.01.09. 15:27 | szerző: Dino | kategória: Kütyü

Annyira népszerű lett az RGB-megvilágítás, hogy a gyártók lassan kénytelenek akkor is beleépíteni termékükbe ezt a funkciót, ha igazából semmi értelme vagy jelentősége nincs. A HyperX a Pulsefire FPS egérrel és az Alloy Elite billentyűzettel megmaradt a hagyományosabb, egyszínű világítás mellett, azonban ez az állapot hamarosan megváltozik: mindkét termék színes fényű verziót kap.

A HyperX Alloy Elite RGB-t már régebben is ígérték, úgyhogy nem nagy meglepetés, hogy a CES-en látni lehet ezt a modellt is. A hozzá adott NGenuity szoftver segítségével akár egyesével is beállíthatjuk a klaviatúra gombjainak színét, így igazán csiricsáré billentyűzetet varázsolhatunk asztalunkra. 169,99 dollárba fog kerülni a tengerentúlon.
Újdonság viszont a HyperX Pulsefire Surge egér, amely amellett, hogy 360 fokos RGB-világítási effektekkel operál, új érzékelőt is kapott az elődhöz képest. A PixArt 3389 az eddigi 3200 dpi-s maximum helyett már akár 16 000 dpi-re is beállítható, ha azt szeretjük játék során. A gombok tartósságáról pedig Omron kapcsolók gondoskodnak, akár 50 millió lenyomást kibírva. Amerikai ára 69,99 dollár lesz, és a második negyedévtől lehet majd megvásárolni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló