Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vampyr

Dontnod Presents Vampyr – Episode 3: Human After All

Befutott a Vampyrt bemutató trailersorozat harmadik része.

2018.02.02. 16:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A sor tegnap folytatódott, menetrend szerint megérkezett a Dontnod Presents Vampyr harmadik epizódja. A négyrészesre tervezett minisorozatban a vámpíros akció-szerepjáték, a Vampyr érdekességeit mutatják be.

A harmadik fejezet a Human After All címet viseli, és a játék morális oldalára világít rá. A stúdió megpróbálja bemutatni, hogyan szeretnék elérni, hogy tényleg érző emberként tekintsünk az 1918-as London lakosságára. Akkor is, amikor épp úgy döntünk, hogy valamelyikük nyakából kiszürcsöljük az életet adó nedűt egy koszos sikátor jótékony homályában.

London utcáin ugyanis nem véletlenszerűen generált, tökéletesen céltalan zombik fognak mászkálni. Minden NPC saját élettel, gondolatokkal, történettel fog rendelkezni, saját családja és barátai lesznek. Éppen ezért, ha megölünk valakit, annak lesznek következményei, lesznek, akik gyászolni fogják, mások bosszúért kiáltanak. Csakhogy vámpírként a gyilkolás elkerülhetetlen lesz, már csak azért is, mert a karakterfejlődés is erre épül. Viszont minden alkalommal hallani fogjuk az áldozatunk utolsó gondolatait is.

A Vampyr a tervek szerint tavasszal fog megjelenni, talán a minisorozat végére az is kiderül, hogy pontosan mikor. ■

Vampyr
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Vampyr

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló