Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Plague Tale: Innocence

Képeken az A Plague Tale: Innocence

A tavaly nyáron bejelentett akció-kalandjáték leghamarabb is csak 2019-ben várható.

2018.03.09. 15:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive tavaly nyáron jelentette be, hogy az Asobo Studio csapata egy akció-kalandjátékon dolgozik, amely az A Plague Tale: Innocence címet viseli. A történet 1349-ben játszódik, amikor a Francia birodalmat háborúk, pestis és patkányinvázió sújtja. Mi pedig egy árva testvérpár, Amicia és Hugo kalandjait élhetjük át.

A fejlesztők tegnap néhány új képpel jelentkeztek, amelyeken a két főhőst láthatjuk. Helyzetük nem túl szerencsés, ugyanis egy korábbi véres csata helyszínére tévedtek, ahol a hullák és romok felett patkányok tömege lakmározik. Az egyetlen eszköz, hogy ne falják fel őket is élve, egy lobogó fáklya. De vajon elég sokáig kitart ahhoz, hogy kijussanak e földi pokolból?

Az A Plague Tale: Innocence készül már egy ideje, de még így sincs semmi esély, hogy idén megjelenjen. A fejlesztők PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra folyik, de leghamarabb is csak 2019-ben számíthatunk a premierre. ■

előző
következő
Képeken az A Plague Tale: Innocence
Képeken az A Plague Tale: InnocenceKépeken az A Plague Tale: InnocenceKépeken az A Plague Tale: InnocenceKépeken az A Plague Tale: InnocenceKépeken az A Plague Tale: InnocenceKépeken az A Plague Tale: InnocenceKépeken az A Plague Tale: Innocence
A Plague Tale: Innocence
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Plague Tale: Innocence

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2018.03.09. 22:21
Ne legyetek már olyanok, mint a legtöbb újság meg újságíró, hogy a játék címe háromszor szerepel a cikkben, háromféleképpen... ;-)
Dino
Dino 2018.03.09. 22:36
:D
Köszi, korrigáltam az elírásokat.
ajánlott olvasnivaló