Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Váratlan vendég a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandsben

A Splinter Cell főhőse, Sam Fisher teszi tiszteletét a játékban a ma érkező Special Operations frissítéssel.

2018.04.10. 18:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft nemrégiben vázolta fel, hogy mit is terveznek a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands második évadában. Dióhéjban: négy nagy frissítést (ezek a Special Operations csomagok), amelyek mind a kooperatív, mind a kompetitív játékmódot új tartalmakkal fogják bővíteni – ingyen.

Az első Special Operations frissítés ma érkezett meg, benne pedig egy váratlan vendégszereplő is felbukkan a PvE részben. Sam Fishert aligha kell a Tom Clancy játékok rajongóinak bemutatni, de aki nem ismerné őt névről: a Tom Clancy’s Splinter Cell széria örökös főhőséről van szó (akit szerencsére most is Michael Ironside szólaltat meg!!!). Sam egy CIA célpont miatt érkezik Bolíviába, ám a szokásos csapatát ezúttal otthon hagyta. Így kénytelen régi barátaira, a szellemekre támaszkodni küldetésében. A Splinter Cell Operation küldetés május 16-án ér véget. Sam különleges ruháját egyébként a Ghost War játékmódban is magunkra ölthetjük, legalábbis néhány elemét. Ha teljesítjük a hozzá kapcsolódó kooperatív küldetést, megkapjuk ikonikus éjjellátó szemüvegét is. A további kiegészítőket vagy presztízs pontokért vagy a Year 2 csomagot megvásárolva szerezhetjük meg.

Aki eddig nem próbálta ki a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandset, az ezen a hétvégén ingyen megteheti mindhárom érintett platformon. Az esemény keretében a teljes játék elérhető lesz, beleértve a kompetitív multiplayer részt, a Ghost Wart is. A rajtra április 12-én kerül sor, és április 15-én ér majd véget. Xbox One-on az online játékhoz szükség lesz Xbox Live Gold előfizetésre, ugyanakkor PlayStation 4-en a multizáshoz nem kell PlayStation Plus előfizetés.

A Ubisoft az ingyenes hétvége alkalmából jelentős kedvezményt is ad a játék mindegyik kiadásának árából. A Standard, a Deluxe és a Gold Edition is 67%-os kedvezménnyel vásárolható meg április 23-ig. ■

előző
következő
Váratlan vendég a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandsben
Váratlan vendég a Tom Clancy’s Ghost Recon WildlandsbenVáratlan vendég a Tom Clancy’s Ghost Recon WildlandsbenVáratlan vendég a Tom Clancy’s Ghost Recon WildlandsbenVáratlan vendég a Tom Clancy’s Ghost Recon WildlandsbenVáratlan vendég a Tom Clancy’s Ghost Recon WildlandsbenVáratlan vendég a Tom Clancy’s Ghost Recon WildlandsbenVáratlan vendég a Tom Clancy’s Ghost Recon WildlandsbenVáratlan vendég a Tom Clancy’s Ghost Recon WildlandsbenVáratlan vendég a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandsben
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló