Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Frostpunk

Hogyan bővül a Frostpunk idén?

A készítők felvázolták a játék bővítésének 2018-as menetrendjét.

2018.06.02. 12:42 | GeryG | kategória: Játék

Április végén jelent meg a 11 bit studios legújabb játéka, a Frostpunk. Ahogy a fejlesztőktől már megszokhattuk, meglehetősen komor témát dolgoznak fel a rájuk jellemző alapossággal. Ezúttal egy piciny kolónia életét kell egyengetnünk egy jégkorszak kellős közepén, amikor a várost melegítő fűtőanyag a legnagyobb kincs.

A fejlesztők a napokban felvázolták a játék bővítésének és frissítésének 2018-as tervezett menetrendjét. Az első és legfontosabb részlet, amit tisztáztak, hogy minden később várható frissítés és DLC ingyenes lesz. Az első kiegészítésre már júniusban számíthatunk, ebben egy új játékmódot fogunk kapni. Ez volt a játékosok leggyakrabban emlegetett kérése. A túlélő mód tulajdonképpen egy végtelenített játékmód, hiszen a Frostpunk jelenlegi kampányának végén nincs lehetőségünk tovább játszani. Az új játékmóddal viszont szabad kezet kapunk. A későbbi frissítésekkel azért a kampányt is bővíteni fogják, valamint kapunk alapszintű szerkesztőt és photo módot is.

A készítők természetesen 2019-ben sem fordulnak majd el a játéktól, de a későbbi terveikről egyelőre nem beszéltek. A Frostpunk április 24-én jelent meg kizárólag PC-re, Sam Starion élménybeszámolóját itt olvashatjátok róla. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Frostpunk
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Frostpunk

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló