Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Kétlemezes gyűjtői Blu-ray kiadást terveznek a Vakondok 4-ből

Kétlemezes gyűjtői Blu-ray kiadást terveznek a Vakondok 4-ből

A dokumentumfilm 99 perce mellé 40 órányi extra anyag kerül a két korongra.

2018.08.06. 16:54 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Igaz, hogy a hazai játékszoftver-fejlesztés hőskorát - azaz a '80-as, '90-es éveket - bemutató Vakondok 4 - Végigjátszás dokumentumfilm teljesen ingyen megtekinthető, a téma iránt komolyabban érdeklődők számára azonban egy díszdobozos gyűjtői kiadást tervez kiadni a rendező, Matusik Szilárd. A két Blu-ray korongon a film 99 percén felül gyakorlatilag a teljes nyersanyagot megkapják majd a vásárlók, azaz összesen 40 órányi interjút, amelyet összesen 47 személlyel készítettek. Ezen felül pár további extra video is rákerül a lemezekre.

Ahhoz, hogy a projekt megvalósulhasson, legalább 500 jelentkezőre van szükség, mivel ez a gyártási minimum a Sony ausztriai gyárában (korábbi személyes tapasztalat: nagyon szépen dolgoznak!). A kiadványt akár dedikált formában is meg lehet rendelni, személyes átvétellel vagy házhozszállítással. Amennyiben jelentősen több előrendelő gyűlne össze, a keletkező extra pénzből az MTVA archívumából vásárolnának további extrákat a kiadványra. Végül pedig fontos infó, hogy a megrendelők digitális formában is megkapják a két lemez tartalmát, így Blu-ray meghajtó nélkül is meg tudják nézni számítógépükön a teljes anyagot.

Ha szeretnéd a remek történelmi áttekintést adó dokumentumfilmet - és a sok-sok extrát - a polcodon tudni, az Indiegogo oldalán adhatod le előrendelésed. A gyűjtés 1 hónapon át tart, és ha sikeres lesz a projekt, várhatóan november végére érkezhet meg mindenkihez a Vakondok 4 Blu-ray.

Ha nem tudod, mi is a Vakondok 4 - Végigjátszás, olvasd el cikkünket, valamint a rendezővel készült interjúnkat. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló