Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Odyssey

Splinter Cell utalás az Assassin’s Creed Odyssey-ben

Egyre több jel mutat arra, hogy a Ubisoft végre újra előveszi Sam Fisher kalandjait.

2018.10.03. 15:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft az idei őszt két játék köré építi fel, ezek közül a nagyobb visszhangot kétségtelenül a pénteken megjelenő Assassin’s Creed Odyssey kelti. A másik játék a kizárólag konzolokra érkező Starlink: Battle for Atlas. A francia kiadóra jellemző, hogy szereti legalább easter eggekkel összekötni a különböző franchise-okat, így derült ki az is, hogy valójában az Assassin’s Creed és a Watch Dogs játékok ugyanabban az univerzumban játszódnak.

És most az is kiderült, hogy a Ubisoft egy mostanában háttérbe szorult másik sorozata is osztozik velük eme univerzumon. A Tom Clancy’s Splinter Cell sorozatért rajongók milliói verik egyre inkább az asztalt, hiszen lassan az összes Tom Clancy sorozat kapott már új epizódot, kivéve Sam Fisher kalandjait. Ám egyre több jel utal arra, hogy ez a nem oly távoli jövőben megváltozhat. Az Assassin’s Creed Odyssey modern idősíkon játszódó részében ugyanis fel lehet kutatni egy easter egget, egészen pontosan Sam Fisher ikonikus éjjellátó szemüvegét. A szereplők ekkor meg is említik a Third Echelon szervezetet is.

Ez önmagában még nem feltétlenül kellene, hogy többet jelentsen egy kedves utalásnál, tisztelgésnél egy másik sikeres széria előtt. Csakhogy mostanában más jelek is mutattak rá, hogy valami mozgolódik Splinter Cell ügyben. A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandsben is volt idén egy esemény, amelyben Sam feltűnt a szellemek társaságában. E két utalás együtt már picit több okot ad a bizakodásra, nem? ■

Assassin's Creed Odyssey
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Odyssey

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló