Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man (2018)

Jövő héten bővül először a Spider-Man

Megérkezik a The Heist DLC, amelyben Felicia Hardy, vagyis Black Cat nyomába eredünk egy múzeumban.

2018.10.17. 08:17 | GeryG | kategória: Játék

Az idei ősz – és talán az egész év – egyik legjobb játéka kétségtelen az Insomniac Games szeptemberben megjelent Spider-Man adaptációja. A stúdió a premier után máris hozzálátott a korábban beígért DLC-trilógia fejlesztéséhez, amelynek első felvonása már jövő héten meg is érkezik.

A trilógia a The City that Never Sleeps címet viseli, ennek első fejezete a The Heist lesz. Ebben Peter Parker régi szerelme, Felicia Hardy (vagyis Black Cat) végre meg is mutatja magát, hiszen az alapjátékban csak az itt-ott elejtett nyomait követhettük. A DLC-ben viszont már szemtől szemben találjuk magunkat vele egy múzeumban (bár ebből az alábbi ízelítőben nem sokat látni).

A The Heist emellett három új kosztümöt is ad majd a játékhoz. Az első a Resilient Suit, amelyet a Marvel rajzolója, Gabriele Dell’Otto álmodott meg. A második a Scarlet Spider 2, míg a harmadik a Spider-Verse-ből ismert Spider-UK.

A Spider-Man The Heist DLC-je október 23-án fog megjelenni, de valamikor a napokban várható a játék 1.07-es frissítése is. Ebben debütál majd a New Game Plus játékmód, amely szokás szerint sokkal nehezebb újrajátszási lehetőséget biztosít a kihívásra vágyó játékosoknak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Spider-Man (2018)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man (2018)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló