Yoshi's Crafted World
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Twin Mirror

Twin Mirror játékmenet-bemutató

Új előzetest kapott a Dontnod új kalandjátéka, amelyben az első fejezet néhány érdekes részét mutatják meg nekünk.

2018.10.31. 11:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár a Life is Strange 2 is kiemelt prioritást élvez, a Dontnod csapata gőzerővel dolgozik egy másik kalandjátékon is. A Twin Mirror ráadásul az eddig látottak alapján szintén egy nagyon ígéretes projektnek tűnik.

A történet egy kisvárosban, Basswoodban játszódik, ahova hősünk, Sam egy gyerekkori barátja temetésére utazik haza. Sam oknyomozó riporter, munkája során pedig kifejlesztett egy egyedi technikát, amely segíti összerakni az aktuális ügy piciny darabkáit. Erre most különösen nagy szüksége lesz, ugyanis a temetés másnapján véres ruhában ébred, és semmire sem emlékszik az előző estétől kezdve. Indul hát a nyomozás és saját maga tisztára mosása.

A Twin Mirror a minap új játékmenet-bemutatót kapott, amely a jövőre várható első epizód néhány érdekesebb részletét is megmutatja a fejlesztők kommentárja kíséretében. Láthatjuk az egyik első fejtörőt is, valamint a már említett egyedi technikát, a Mind Palace-t (valamint az ehhez kötődő The Double mechanizmust is).

A Twin Mirror több epizódra bontva fog megjelenni, az első rész a Lost on Arrival címet viseli, és valamikor 2019-ben várható PC-re, PS4-re és X1-re. ■

Twin Mirror
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Twin Mirror

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló