Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sunset Overdrive

Már PC-re is elérhető a Sunset Overdrive

Négy évig volt Xbox One-exkluzív az Insomniac játéka.

2018.11.17. 23:35 | Dino | kategória: Játék

Négy évvel ezelőtt, kizárólag Xbox One-ra jelent meg az Insomniac Gamestől a Sunset Overdrive. Az exkluzivitás furcsának tűnhetett a fejlesztők rajongói számára, hiszen hosszú ideig csak PlayStation-exkluzív játékokat (például az eredeti Spyro trilógiát és a Ratchet & Clank sorozatot) láthattunk tőlük, és 2013 volt az első év, amikor a Microsoft konzoljára is kikerült valami (a Fuse) a kezük közül.

A játékhoz egy teljesen elborult történetet találtak ki, de igazából mindez talán mellékes is a pörgős akció közepette. A lényeg, hogy minél többet száguldozzunk a síneken és kötélpályákon, közben elpusztítva az elénk kerülő mutánsokat. "A Sunset Overdrive nem tartozott életem legkönnyebben emészthető alkotásai közé." - írta róla gregmerch kollégánk 2014-ben, de így folytatta: "Aztán szépen lassan kezdtem ráérezni az ízére, és végül egész kellemesen elszórakoztam vele a tesztelés során."

Az X1-exkluzivitás mostanáig tartott: a játék tegnap óta már PC-re is elérhető (a Steamen 19,99 eurós árcédulával), a THQ Nordic gondozásában pedig még dobozos verzió is az áruházak polcaira kerül, benne az alapjáték mellett az összes elérhető DLC-vel. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Sunset Overdrive
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sunset Overdrive

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló