Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Thermaltake Level 20 BattleStation Gaming Desk – már az asztalod is lehet gaming!

Thermaltake Level 20 BattleStation Gaming Desk – már az asztalod is lehet gaming!

Akár RGB fénycsík is körbeveheti az íróasztalodat.

2019.01.14. 14:34 | szerző: Dino | kategória: Játék

Gamerek számára ajánlott székeket már elég régóta látni különböző gyártók kínálatában (két éve például a SpeedLink termékét próbáltuk ki), gaming asztalról azonban eddig még nem sokat lehetett hallani – leszámítva persze a saját barkácsolású alkotásokat. A Thermaltake is számos gaming fotelt készített már – köztük még léghűtéseset is –, és most bemutatták a Level 20 RGB és Level 20 GT BattleStation gaming asztalokat, amelyek teljesen új kategóriát jelentenek a gamereket erősen célzó gyártó kínálatában.

Thermaltake Level 20 BattleStation Gaming Desk – már az asztalod is lehet gaming!

A komolyabb modell, a Level 20 RGB BattleStation Gaming Desk 165*75 cm felületű, amelyet felül teljes egészében mousepadhez hasonló felület borít. Az asztallap vastagsága 3 cm, és akár 150 kg-os terhelést is elbír. A magasságot 70–110 cm között motor segítségével szabályozhatjuk, így akár állva is kényelmesen használhatjuk. Akár négy profilt is elmenthetünk, különböző magasságértékekkel, amelyek közt gombnyomással válthatunk. Az asztal alján lévő kiegészítők a hatékony kábelelrendezést is segítik.
Az asztal peremén RGB fénycsík fut körbe, amelynek világítását nyolcféle effekt közül választhatjuk ki, statikustól szivárványoson át pulzálóig, de akár gépünk hőmérsékletét is tükrözheti a szín. A mellékelt szoftver segítségével 20 zónában alakíthatjuk a színeket, a megvilágítás pedig akár illeszthető a TT RGB Plus szoftver mellett a Razor Chroma vagy az Amazon Alexa rendszeréhez is.
A Level 20 RGB BattleStation a tengerentúlon 1099,99 dolláros (azaz 300 ezer forint körüli) áron vásárolható meg, hazai ára egyelőre nem ismert.

Thermaltake Level 20 BattleStation Gaming Desk – már az asztalod is lehet gaming!

A kisebbik típus, a Level 20 GT BattleStation valamivel kisebb, 150*70 cm méretű, magassága pedig 73–103 cm között állítható – igaz, ez esetben manuálisan. Az asztallap 1,8 cm vastag, és legfeljebb 100 kg tömeget bír el. A felülete ennek is mousepad-szerű szövet, és ezen is találunk alul kábelcsatornát. A kevesebb funkció természetesen az áron is tükröződik: 399,99 dollárért vásárolható meg. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló