Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Befutott a Spider-Man: Far From Home első előzetese

Befutott a Spider-Man: Far From Home első előzetese

Kaptunk mindjárt egy magyar szinkronos változatot is, amely teljesen különbözik az angoltól.

2019.01.16. 12:00 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Idén sem maradunk Marvel-mozik nélkül, nem bizony. A legtöbbek talán Thanos és a Bosszúállók közti háború lezárására kíváncsiak, de ezt megelőzően még bemutatkozik Marvel kapitány is márciusban. Illetve sokak kedvence, Pókember is visszatér a mozivászonra, a Spider-Man: Far From Home (itthon Pókember: Idegenben…) pedig tegnap megkapta első hivatalos előzetesét.

Ezt láthattátok itt fent. A video alapján a képregényes vonalon talán kevésbé ismert és népszerű angliai-londoni vonalat dolgozzák fel, hiszen kedvenc falmászónk ezúttal a Big Ben árnyékában hálóhintázik majd. És felbukkant legalább két ellenség is: Mysterio és a Hydro-Man, bár a stáblistában a Michael Keaton által alakított Vulture is szerepel. Ami viszont még érdekesebbnek tűnik, az a Spider-Man Noir képregényből ismert hős felbukkanása. A trailer alapján a stílus és a hangulat szerencsére az első Tom Holland féle Pókembert idézi, szóval akinek az tetszett, jó eséllyel ezt is szeretni fogja.

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy a film a Thanos féle balhé előtt vagy után játszódik majd időben. Nos, a trailerben felbukkan Nick Fury is, aki Peterhez hasonlóan elporladt a Végtelen háború végén (aki lemaradt volna róla, nézze meg a kötelező extra jelenetet!). Ebből arra lehetne következtetni, hogy az események még a Thanos-buli előtt játszódnak, csakhogy az új Pókember film az Avengers: Endgame után kerül majd a mozikba, így bizonyára utána játszódik. És ezzel biztossá is vált egy fordulat, amire egyébként is mindenki számított: Thanos nem végleg törölte el a hősöket a világból – legalábbis nem mindegyiküket…

A Spider-Man: Far From Home az angol után szinte azonnal meg is kapta a magyar szinkronos előzetesét is, amely azonban egy picit eltér az eredetitől. A film július 5-én kerül majd a mozikba. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (9)

GeryG
GeryG 2019.01.16. 15:05
Ja, hogy az első snitten berepülő Spider-Manre gondolt? Jogos a kérdés, arról fingom sincs nekem se, miért kell... :D
MattMatthew
MattMatthew 2019.01.16. 16:20
Igen, arra gondoltam amit TBone142 írt, hogy azok a pár másodperces cuccok már szokássá válnak, hátha tudja valaki, hogy ugyan mi értelmük.

@Gobiakos Yo Dawg:-D;-)
Gobiakos
Gobiakos 2019.01.16. 16:22
Yepp :D
gregmerch
gregmerch 2019.01.16. 18:39
Ez a film az MCU kronológiájában hol foglal helyet? Olvastam olyat, hogy az Avengers 3-4 után, amikor Peter próbál felépülni az ezek történései során szerzett traumákból. Ti mit tudtok erről?
Gobiakos
Gobiakos 2019.01.16. 19:51
Én is ezt olvastam valahol ma.
ajánlott olvasnivaló