Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Total War: Three Kingdoms

Kémek a Total War: Three Kingdomsban

A játék legutóbbi előzetesében a kémkedés került a középpontba.

2019.01.21. 20:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Creative Assembly gőzerővel dolgozik legújabb játékán, amely a stúdiót világhírhez segítő Total War széria következő tagja lesz. A Total War: Three Kingdoms az ókori Kínába kalauzol majd minket, ahol a népet elnyomó Dong Zhuo és az általa bábként irányított gyermekuralkodó elkergetése lesz a feladatunk.

Mint a legtöbb háborús stratégiában, a kémkedésnek itt is komoly szerepe lesz, legfondorlatosabb karaktereink képesek az ellenséges vonalak mögé lopódzni, majd megmérgezni vagy meggyilkolni ellenfeleinket, vagy akár háborút szítani. Eleinte kerülniük kell a feltűnést, így csak olyan apró titkokat tudnak megosztani, mint az ellenséges egységek mozgása, de ahogy szép lassan feljebb lépnek a ranglétrán, képesek lesznek térdre kényszeríteni ellenfeleinket. Ha viszont a kém lebukik brutális kivégzés vár rá, de persze akár el is árulhat minket, hogy mentse a saját irháját, ravasz kettős ügynökként térve vissza.

A fejlesztők egy külön előzetest is szenteltek a kémkedésnek, amelyet fent nézhettek meg. A játékra sem kell már nagyon sokat várni, a premierre – ha semmilyen szabotázs nem következik be – március 7-én kerül majd sor PC-n. ■

Total War: Three Kingdoms
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Three Kingdoms

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló