Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operencia: The Stolen Sun

Xbox One-ra, valamint az Epic Games Store-ban PC-re jelenik meg az Operencia: The Stolen Sun

A megjelenési dátumot azonban még nem fedték fel.

2019.01.31. 13:36 | szerző: Dino | kategória: Játék

Decemberben jelentette be legújabb nem flipper játékát a Zen Studios. Az Operencia: The Stolen Sun egy dungeon crawler lesz, amelyet a közép-európai folklór elemeivel töltenek meg.

A legfrissebb bejelentés alapján a játék PC-re kizárólag az Epic Games Store-ban lesz elérhető, emellett pedig Xbox One-ra is kiadják, és az Xbox Game Passba is bekerül.

A történet szerint egy ismeretlen erő elrabolta a Napkirályt, aminek következtében Óperencia teljes sötétségbe borul. 13 pálya, hét karakter és több mint 50 ellenségtípus vár majd ránk a kalandok során. További információkat korábbi hírünkben olvashattok az Operencia: The Stolen Sunról.

Cikkajánló
Operencia: The Stolen Sun címmel készít dungeon crawlert a Zen Studios
A közép-európai folklór köré épül a budapesti csapat új játéka.
» Olvasd el!

előző
következő
Xbox One-ra, valamint az Epic Games Store-ban PC-re jelenik meg az Operencia: The Stolen Sun
Xbox One-ra, valamint az Epic Games Store-ban PC-re jelenik meg az Operencia: The Stolen SunXbox One-ra, valamint az Epic Games Store-ban PC-re jelenik meg az Operencia: The Stolen SunXbox One-ra, valamint az Epic Games Store-ban PC-re jelenik meg az Operencia: The Stolen SunXbox One-ra, valamint az Epic Games Store-ban PC-re jelenik meg az Operencia: The Stolen SunXbox One-ra, valamint az Epic Games Store-ban PC-re jelenik meg az Operencia: The Stolen SunXbox One-ra, valamint az Epic Games Store-ban PC-re jelenik meg az Operencia: The Stolen Sun
Operencia: The Stolen Sun
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Operencia: The Stolen Sun

hozzászólások (1)

xeLaR
xeLaR 2019.02.02. 18:36
Ezt a sajnálatos hírt csak nemrég láttam meg. Sajnálatos, mert nem fogom támogatni a játékot az Epic Game Store miatt. Ígéretes, megvett kilóra a látványvilágával, és ha lesz Steamre, akkor mindenképp beszerzésre kerül. Viszont remélem a legjobbakat a fejlesztőknek, hogy ezzel a döntéssel egyrészt többen figyelnek majd fel a játékra (tekintve, hogy Steamen mostanság elvesznek az ilyen gyöngyszemek), másrészt meg nagyobb bevételre tesznek majd szert emiatt.
ajánlott olvasnivaló