Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mage's Initiation: Reign of the Elements

Mage's Initiation: Reign of the Elements - a King's Quest és Quest for Glory nyomában

RPG és kalandjáték egyveleg pixelgrafikus stílusban.

2019.02.01. 22:59 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Himalaya Studios munkatársai elkötelezett fanatikusai a klasszikus point-and-click kalandjátékoknak. Nagy kedvenceik a Sierra King's Quest és Quest for Glory szériái, amelyek epizódjaiból többnek elkészítették a freeware remake-jét is (az előbbi első három részét, az utóbbiból pedig a másodikat). Aztán saját hasonló projektbe kezdtek, amelyhez több mint 125 ezer dollárt sikerült összegyűjteniük Kickstarteren. Most pedig elkészült az eredmény, a Mage's Initiation: Reign of the Elements.

A Mage's Initiation RPG elemeket kever a klasszikus kalandjátékok stílusával, mindezt pedig pixelgrafikus vizualitással ötvözi. Főhősünk, D'arc egy mágustanonc, akinek elérkezik a beavatása, azonban a világban nem alakultak épp pozitívan a dolgok, így rögtön ránk vár Iginor birodalmának megmentése. Az egykor segítőként fellépő szárnyas lények a nép ellen fordultak, emellett pedig goblinok indultak harcba, úgyhogy lesz dolgunk bőven.

Négy karakterosztály valamelyikét választhatjuk, mindegyike más és más varázslatokkal, rejtvénymegoldásokkal és mellékküldetésekkel jár. Így aztán az újrajátszás is szolgálhat meglepetésekkel.

A Mage's Initiation: Reign of the Elements PC-re jelent meg, 13,49 dolláros áron. ■

előző
következő
Mage's Initiation: Reign of the Elements - a King's Quest és Quest for Glory nyomában
Mage's Initiation: Reign of the Elements - a King's Quest és Quest for Glory nyomábanMage's Initiation: Reign of the Elements - a King's Quest és Quest for Glory nyomábanMage's Initiation: Reign of the Elements - a King's Quest és Quest for Glory nyomábanMage's Initiation: Reign of the Elements - a King's Quest és Quest for Glory nyomábanMage's Initiation: Reign of the Elements - a King's Quest és Quest for Glory nyomábanMage's Initiation: Reign of the Elements - a King's Quest és Quest for Glory nyomábanMage's Initiation: Reign of the Elements - a King's Quest és Quest for Glory nyomában

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló