Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

Kerekes járművek érkeznek a World of Tanksbe

Öt gyors jármű bővíti a francia felhozatalt.

2019.02.07. 14:10 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az év első nagy World of Tanks frissítése, az 1.4-es patch új járműtípust hozott a játékba: a kerekes járművek. A francia nemzetnél a VI-os szinttől érhető el az öt új jármű.

Az új páncélosok igen gyorsak, a lövöldözést pedig célpontrögzítési funkció segíti, mindezt ellensúlyozza azonban pár negatívum is. Kisebb például a látótávolságuk, így hiába érünk oda velük hamarabb egy magaslatra, nem látunk el elég messzire, és célszerűbb közelebb kerülni az ellenfélhez. HP-ből is kevesebbük van, akár két találattól végük lehet ezeknek. A nagy sebesség pedig azzal is együtt jár, hogy a megfelelő használathoz mesterévé kell válni az irányításuknak. A száguldás közben ugyanis könnyen felborulhatunk, vagy egy váratlanul felbukkanó tankba rohanva pikk-pakk felrobbanhat járművünk.

És végül lássuk az új járművek listáját!

  • AMD Panhard 178B, Tier VI
  • Hotchkiss EBR, Tier VII
  • AML Lynx 6x6, Tier VIII
  • Panhard EBR 90 (mle. 64), Tier IX
  • Panhard EBR 105, Tier X

előző
következő
Kerekes járművek érkeznek a World of Tanksbe
Kerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of TanksbeKerekes járművek érkeznek a World of Tanksbe
World of Tanks
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló