Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Plague Tale: Innocence

A Plague Tale: Innocence bemutató a patkányokról

Nézd meg a fejlesztést bemutató minisorozat harmadik részét!

2019.02.08. 12:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive és a Asobo Studio a hónap elején útjára indított egy háromrészes minisorozatot, amelyben az A Plague Tale: Innocence fejlesztésébe avatnak be minket. Az első epizódban a két főhőst alakító színészek meséltek a munkájukról.

A második videóban pedig a történetnek otthont adó korszakot mutatták be a készítők.

És most befutott a harmadik video is, amely a sztori és a játékmenet szempontjából is fontos elemet, a patkányok invázióját tárja elénk, de az inkvizícióról is esik szó benne.

Az A Plague Tale: Innocence a tervek szerint május 14-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

A Plague Tale: Innocence
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Plague Tale: Innocence

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2019.02.11. 20:22
Mondjuk a gameplayből sok minden nem derült ki sajnos...

És nem, a középkorban az emberek nem tudták, hogy a pestist a patkányok terjesztik. Erre majd csak valamikor a 18-19. században kezdenek el rájönni a tudósok. Mondjuk a patkányok nem is kerítik be, és falják fel az embert elevenen, mint az a trailerben több alkalommal megtörténik, szóval a játék meglehetősen szabadon értelmezi a dolgokat. Még akkor is, ha a trailer más részein meg arról beszélnek, hogy milyen aprólékos munkát fektettek a középkori építészet és környezet valósághű ábrázolásába.

Mindettől függetlenül azért érdekesnek ígérkezik a játék, a videók hangulata valóban ott van eléggé.
GeryG
GeryG 2019.02.12. 08:08
A sajtóközleményekben (de talán a videókban is) mindig úgy emlegetik a patkányokat, mint természetfeletti jelenség, vagyis szándékosan formálták ilyen sáskahaddá őket. Remélem, ez nem csak játékmeneti elem lesz, hanem a sztoriban is lesz jelentősége, pl. kideríteni, hogy mégis mitől van ennyi patkány és azok miért viselkednek így, mi állhat a háttérben... bár jobban belegondolva, egy inkvizíció és általában a felnőttek elől menekülő gyermek testvérpárnak kisebb gondja is nagyobb annál, hogy scooby doo féle magánnyomozásba kezdjenek... :D
ajánlott olvasnivaló