Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Barotrauma

Intergalaktikus tengeralattjáró-menedzselés? Jön a Barotrauma!

Tengeralattjáró. Abszolút nulla fok. Idegen bolygó. Kooperatív mód. Túlélés.

2019.03.06. 11:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A jó öreg Silent Hunter széria óta nem nagyon készült olyan játék, amely kifejezetten a tengeralattjárók világát dolgozná fel. De most készül egy újabb, nem is akármilyen. Ez lesz a Barotrauma, amely a Daedalic Entertainment gondozásában fog megjelenni. A fejlesztést a finn FakeFish csapata végzi, akik egészen sajátos irányból közelítik meg a témát.

A Barotrauma egy túlélő-menedzser játék lesz, amelyben tengeralattjárónkat kell irányítani az óceán mélyén. Eddig semmi igazán különleges, nem igaz? Csakhogy: mindezt a Jupiter egyik holdján, fagyos környezetben kell tennünk, ráadásul kooperatív módban. Na így már valamivel érdekesebb a helyzet…

A Barotrauma korai változata valamikor tavasszal érkezik meg a Steamre, a tizenhat fős kooperatív mód már ebben is elérhető lesz. Az Európa hold óceánjának feltérképezése nem lesz gyerekjáték. Nem csak a hajó működtetése (atomreaktor, szonár és fegyverrendszerek stb.) lesz a feladatunk, de fel kell fedeznünk ősi idegen romokat is, amelyek nem feltétlenül lesznek lakatlanok. Szerencsére a legénység mindenféle holmikat vitt magával a küldetésére, így ezekből a kiterjedt crafting rendszer segítségével rengeteg hasznos szerszámot és felszerelést lehet eszkábálni. A folyamatos kihívásokat és veszélyeket pedig a véletlenszerűen generált küldetések és pályák garantálják.

A Barotrauma kizárólag PC-re készül, a korai változat tavasszal várható, de arról nincs hír, hogy a teljes verzió mikor jelenhet meg. ■

előző
következő
Intergalaktikus tengeralattjáró-menedzselés? Jön a Barotrauma!
Intergalaktikus tengeralattjáró-menedzselés? Jön a Barotrauma!Intergalaktikus tengeralattjáró-menedzselés? Jön a Barotrauma!Intergalaktikus tengeralattjáró-menedzselés? Jön a Barotrauma!Intergalaktikus tengeralattjáró-menedzselés? Jön a Barotrauma!Intergalaktikus tengeralattjáró-menedzselés? Jön a Barotrauma!Intergalaktikus tengeralattjáró-menedzselés? Jön a Barotrauma!

hozzászólások (2)

Lacko
Lacko 2019.03.06. 12:23
A Take On Mars játéknak van egy ingyenes kiegészítője, amiben pont ezt lehet: tengeralattjárózni az Európa jégpáncélja alatt.
Sam Starion
Sam Starion 2019.03.06. 16:14
Megfeletkeztél a Cold Waters-ről, mint tengeralattjárós játékról, amit teszteltünk is, és a cikk megtalálható a Playdome-on!
ajánlott olvasnivaló