Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Stratégiai játékon dolgozik John Romero cége

Stratégiai játékon dolgozik John Romero cége

Brenda Romero álma valósulhat meg a Paradox Interactive-val együttműködve.

2019.04.03. 10:06 | szerző: Dino | kategória: Játék

John Romero nevét leginkább a DOOM és Quake sorozatokhoz kapcsoljuk, ezért valószínűleg sokan felhúzták a szemöldöküket a fenti címen. Igen, a suszter maradjon a kaptafájánál mondás alapján általában a legjobb, ha egy akciójátékra specializált fejlesztő megmarad annál, amihez a legjobban ért, azonban jelen esetben fontos, hogy valójában a Romero Games állapodott meg a Paradox Interactive kiadóval egy vadonatúj játék fejlesztéséről.

A Romero Gamesben ugyanis a legendás fejlesztő mellett felesége, Brenda Romero is benne van, ő pedig más műfajokban ténykedett, konkrétan például a Jagged Alliance szérián és a Wizardry 8-on is dolgozott.

A most bejelentett új mű egy stratégiai játék lesz, igaz, ennél többet egyelőre nem árult el egyik fél se, csak hogy mindkettő örül annak, hogy a másikkal együttműködhet. "Már régóta szeretnénk ezen a projekten dolgozni, így különösen izgalmas, hogy a Paradox Interactive-val együtt valósíthatjuk meg álmunkat. - mondta Brenda Romero. További információkra a hivatalos weboldalon lehet számítani, de azt egyelőre nem tudni, mikor.

Addig is nézzétek meg a 2017-es PixelConon John Romeróval készített interjúnkat.

Cikkajánló
EXKLUZÍV: Interjú John Romeróval
A PixelConra érkezett a DOOM legendás fejlesztője, aki röviden mikrofonunk elé ült.
» Olvasd el!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló