Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Hitman 2 (2018)

Hitman 2 tervek idénre

A tar bérgyilkos egész 2019-ben sok dolga lesz.

2019.04.16. 15:10 | GeryG | kategória: Játékhírek

A 2016-os Hitman reboot a régi alapokon nyugodva is képes volt egy picit felrázni és új irányba terelni a sorozatot. Aztán a tavalyi Hitman 2 rátett az egészre még egy lapáttal.

Az IO Interactive persze nem elégedett meg annyival, hogy készített egy remek játékot, szeretné azt még tovább bővíteni. A napokban közzé is tették a játék idei bővítési terveit, amelyek között új sniper assassin küldetéseket, új pályákat és megbízásokat, valamint további kisebb bővítéseket is találni fogunk.

Már meg is érkezett a Hantu Port mesterlövész pálya, ahol egy sebhelyes arcú gazfickót kell eltennünk láb alól. Ezt természetesen egyedül vagy kooperatív módban is megtehetjük. Ezzel a kiegészítővel kapjuk meg az El Matador pisztolyt, a flamingó kosztümöt, valamint a ghost játékmódhoz a Santa Fortuna pályát.

Nyáron várható a The Bank pálya, valamint két új küldetés: Embrace of the Serpent és az Illusions of Grandeur. A maradék két kiegészítő pedig az ősszel várható. Az új sniper assassin pálya a The Prison lesz, míg az új helyszín a The Resort. Kapunk új kosztümöt, egy antik tőrt, a ghost módhoz a Mumbai pályát, valamint két még fel nem fedett küldetést is.

A fentieken túl új heti kihívásokat lehet majd teljesíteni, új időszakos célpontokat likvidálhatunk, új megbízások is várnak ránk, illetve mindegyik kiegészítőhöz egyedi téma is várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Hitman 2 (2018)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hitman 2 (2018)

hozzászólások (3)

Baracklekvár
Baracklekvár 2019.04.16. 15:15
A Hantu Port már meg is jelent.
GeryG
GeryG 2019.04.16. 15:17
Jogos, pontosítottam. :)
Baracklekvár
Baracklekvár 2019.06.25. 17:10
Megjelent New York.
https://store.steampowered.com/app/957730/HITMAN2__New_York/
ajánlott olvasnivaló